Τι να φορέσω για περπάτημα;

Τι να φορέσω στις πεζοπορίες και στο τρέξιμο; Στόχευσε στην άνεση, το στιλ και την... υγιεινή! 

Μαρία Μυλωνά

Τι να φορέσω στις πεζοπορίες και στο τρέξιμο; Στόχευσε στην άνεση, το στιλ και την... υγιεινή! 

Ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που λατρεύουν το περπάτημα, το τρέξιμο, την ποδηλασία και τις... πάσης φύσης αθλητικές δραστηριότητες; Εκτός από στιλάτη, θα πρέπει να διασφαλίσεις ότι θα είσαι και άνετη κατά τη διάρκειά τους. Πώς θα το καταφέρεις; Ακολουθώντας ΑΥΤΕΣ τις συμβουλές! 

Συμβουλες για το τι να φορέσεις στο περπάτημα, στο τρέξιμο και στην ποδηλασία

1. Προτίμησε υφάσματα που κρατούν τον ιδρώτα μακριά από το δέρμα. Απόφυγε τα 100% βαμβακερά, καθώς διατηρούν την υγρασία και δεν την αφήνουν να εξατμιστεί. Επίλεξε εκείνα που περιέχουν πολυπροπυλένιο, και μετάξι. Για τις πολύ ζεστές ημέρες μπορείς να διαλέξεις κάτι που να περιέχει πολυεστερικές μικροίνες.

2. Απόφυγε τα πολύ στενά μπλουζάκια, γιατί προκαλούν μεγαλύτερη εφίδρωση και υψηλές θερμοκρασίες επικίνδυνες για τον οργανισμό. 

Βολικά ρούχα για περπάτημα με layering

3. Φρόντισε να φοράς άνετα και βολικά ρούχα. Προτίμησε την τεχνική του layering (δηλαδή πολλά και ελαφριά ρούχα), ώστε να έχεις τη δυνατότητα να "προσαρμόζεσαι" στη αύξηση της θερμοκρασίας του σώματός σου από την άσκηση. 

4. Βεβαιώσου πώς τo παντελόνι που θα επιλέξεις δεν θα σε πιέζει στην κοιλιά, είναι στο σωστό μήκος και από υλικά που δεν ερεθίζουν το δέρμα. 

5. Πλένε πάντα τα ρούχα σου μετά από την άσκηση και μην τα στεγνώνεις μόνον. Τα μικρόβια ελλοχεύουν παντού!About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares