Skip to main content

DO IT YOURSELF

5 ερωτήσεις που ΠΡΕΠΕΙ να κάνεις στον εαυτό σου πριν ψωνίσεις οποιοδήποτε ρούχο

Θα σου... λύσουν τα χέρια! 


Κέλλυ Νόβακ

Θα σου... λύσουν τα χέρια! 

Σου έχω μιλήσει αρκετές φορές για το πώς πρέπει να ψωνίζεις ρούχα. Τι πρέπει να προσέχεις, δηλαδή, και τι όχι. Παρόλα αυτά, μιλώντας αρκετά και με φίλες, παρατηρώ ότι υπάρχει μια ασάφεια και αβεβαιότητα, όταν πρόκειται να κάνουμε νέες αγορές. Είτε πηγαίνοντας σε καταστήματα, είτε online. Βλέπω, λοιπόν, ότι υπάρχει μια «ανασφάλεια» στις αγορές πολλών γυναικών και δεν μπορώ να σου κρύψω ότι και εγώ έχω -φυσικά- αυτές τις ανασφάλειες. Γι’ αυτό και κάθε φορά που ψωνίζω, προσπαθώ να κάνω μερικές ερωτήσεις στο εαυτό μου,που με έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Αν αναρωτιέσαι πιο είναι το όλο νόημα, η απάντησή μου είναι η εξής: Δεν θα έχεις ποτέ –μα ποτέ- ξανά τα «λάθος» ρούχα στην ντουλάπα σου. Ανακουφιστικό δεν είναι;

Πάμε να δούμε τις 5 ερωτήσεις που θα σε βοηθούν στις αγορές σου.

#1 «Αγοράζω αυτό το ρούχο γιατί είναι σε προσφορά;» -Αν όντως είναι μια καλή προσφορά, τέλεια. Αλλά εάν δεν πρόκειται να το φορέσεις ποτέ, μην ξοδέψεις άσκοπα τα λεφτά σου.

#2 «Μου ταιριάζει αυτό το ρούχο;» -Εάν έχεις τέτοιου είδους αμφιβολίες πριν καν αγοράσεις το ρούχο, δεν πρόκειται να το φορέσεις ποτέ.

#3 «Νιώθω άνετα με αυτό το ρούχο;» -Αν όχι, τότε μην το αγοράσεις. Η άνεση είναι πάνω από όλα!

#4 «Μήπως αγοράζω αυτό το ρούχο γιατί είναι μάρκα;» -Μην κάνει αγορές για τους λάθος λόγους. Ειδικά εάν πρόκειται να δώσεις αρκετά χρήματα σε ένα item. Κανείς δεν συμπαθεί τα fashion victims.

#5 «Έχω ρούχα που θα ταιριάζουν με αυτό που πρόκειται να αγοράσω;» -Μην πάρεις κάτι που δεν ξέρεις πώς να το φορέσεις μετά. Σκέψου καλά εάν έχεις έστω και ένα item στην υπάρχουσα γκαρνταρόμπα σου που θα μπορείς να το συνδυάσεις, διαφορετικά δεν θα το φορέσεις ποτέ. 

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

DO IT YOURSELF

Πώς να φροντίσεις σωστά τα αγαπημένα σου jeans

Συμβουλές για να τα έχεις στην γκαρνταρόμπα σου σαν καινούρια

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.