Πώς να καθαρίσω την ντουλάπα ρούχων μου μέσα σε 30’

Πώς να καθαρίσεις την ντουλάπα σου μέσα σε 30’; 

Κέλλυ Νόβακ

Πώς να καθαρίσεις την ντουλάπα σου μέσα σε 30’; 

Αχ, αυτή η ντουλάπα σου! Και τι δεν έχει μέσα! Πολλά αφόρετα και αχρείαστα πράγματα, είμαι σίγουρη! Έτσι, είναι και η δική μου πολλές φορές. Αλλά όταν συνειδητοποιώ ότι επικρατεί ένα χάος μέσα σε αυτήν, τότε ξέρω τι πρέπει να κάνω: Να την καθαρίσω. Και το κάνω, να είσαι σίγουρη. Φυσικά, έχω κόλπο. Μπορώ να την καθαρίσω μέσα σε μισή ώρα. Κι όμως είναι εφικτό!

Βάλε τάξη και καθάρισε τη ντουλάπα σου μέσα σε λίγα λεπτά

Αν ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα μπορείς και εσύ να το κάνεις!

#1. Παπούτσια: Τα έχεις πάνω από 6 μήνες και δεν τα έχεις φορέσει πάνω από 1 φορά; Είναι λίγο μικρά ή λίγο φαρδιά; Δεν είναι πια της μόδας; Πέτα τα ή δωσ' τα!

#2. Τζιν και άλλα παντελόνια: Δεν σου είναι άνετα; Θα τα φορούσες τώρα, αυτή την στιγμή; Αν η απάντηση δεν είναι θετική, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις…

#3. Κάλτσες και εσώρουχα: Ξεφορτώσου οτιδήποτε έχει τρύπες –που δεν μπορείς να ράψεις-, λεκέδες που δεν φεύγουν με τίποτα ή έχουν χάσει το χρώμα τους μετά από πολλά πλυσίματα.

#4. Το ίδιο ρούχο x 3: Έχεις το ίδιο ρούχο σε εκατό διαφορετικές εκδοχές; Κράτα μόνο αυτό που όντως φοράς.

#5. Υπόλοιπα ρούχα: Εάν έχεις κάποιο ρούχο που δεν φαντάζεσαι να φοράς είτε σε μια βραδινή έξοδο, είτε σε ένα event μέσα στους επόμενους 5 μήνες, τότε πέτα το. Ειδικά αν το έχεις αγοράσει εδώ και καιρό και δεν το έχεις ήδη βάλει, οι πιθανότητες είναι να μην το βάλεις ούτε τώρα…About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares