Πώς να φορέσω το λευκό τζιν και τον χειμώνα;

3 τρόποι να φορέσεις το λευκό τζιν και τον χειμώνα. Η αιώνια διαχρονικότητα του τζιν παντελονιού, σε χειμωνιάτικη έκδοση!

Κέλλυ Νόβακ

3 τρόποι να φορέσεις το λευκό τζιν και τον χειμώνα. Η αιώνια διαχρονικότητα του τζιν παντελονιού, σε χειμωνιάτικη έκδοση!

Δεν καταλαβαίνω γιατί πολλές γυναίκες έχουν συνδέσει το λευκό χρώμα, αποκλειστικά με το καλοκαίρι. Αν μη τι άλλο, ένα τέτοιο χρώμα μας θυμίζει περισσότερο το χιόνι, παρά κάτι που να σχετίζεται με μια καλοκαιρινή εικόνα. Πάντως, άσχετα με το πώς συνδέει η καθεμία μας, πιστεύω πραγματικά ότι αυτή η απόχρωση είναι για όλο τον χρόνο. Και ποιος καλύτερος τρόπος να το ενσωματώσεις και να το βάλεις στην χειμερινή σου γκαρνταρόμπα από ένα λευκό, τζιν παντελόνι!

Τρόποι για να φορέσεις ένα λευκό τζιν και τον χειμώνα

Παρακάτω σου λέω 3 τρόπους να το φορέσεις που πιστεύω ότι όχι μόνο θα σε πείσουν να το φορέσεις αλλά και που θα κάνουν το λευκό τζιν παντελόνι το αγαπημένο σου και τον χειμώνα!

 

3ways2wearwhitejeans-01.jpgΣυνδύασε με color block μοτίβα σε ρούχα (παλτό, πουλόβερ κλτ.) δίνοντας ένα πιο σύγχρονο ύφος στην εμφάνισή σου! 3ways2wearwhitejeans-02.jpgΜπορεί να σε «δυσκολεύει» να φορέσεις ένα ολόλευκο σύνολο τον χειμώνα, αλλά αν συνδυάσεις αυτό το τζιν με nude αποχρώσεις θα δεις ότι η κομψότητα είναι ένα στοιχείο που μπορείς εύκολα να αποκτήσεις!

 

3ways2wearwhitejeans-03.jpg

Για ένα πιο διαχρονικό look συνδύασε ένα λευκό τζιν παντελόνι με μια μόνο απόχρωση, όπως το λαδί ή το καφέ, δημιουργώντας μια σοφιστικέ εμφάνιση!About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares