Πώς να μην με πονάνε τα τακούνια

Το εύκολο τρικ για να μην σε πονάνε τα ψηλά τακούνια 

Κέλλυ Νόβακ

Το εύκολο τρικ για να μην σε πονάνε τα ψηλά τακούνια 

Ξέρεις τώρα πώς έχει η κατάσταση: Είναι πρωί και πρέπει να φορέσεις τακούνια. Ήδη είναι δυσκολοφόρετα αυτά τα παπούτσια και εσύ πρέπει να τα… αντέξεις για τουλάχιστον 8 ώρες σε αυτά! Ο πόνος ξεκινάει από νωρίς –άρα και τα νεύρα-, έχοντας μόλις περπατήσει μερικά μέτρα. Όλα αυτά όμως πρόκειται να αλλάξουν από εδώ και πέρα και αυτό γιατί σου έχω το απόλυτο τρικ που θα δώσει σε εσένα και τα πόδια σου λίγη ανακούφιση!

Τι να κάνω για να μην με πονάνε τα τακούνια;

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις πριν βάλεις τα τακούνια σου είναι να τα βρέξεις με λίγο νερό. Έπειτα άπλωσε λίγη κρέμα χεριών ή σώματος στις πατούσες αλλά και τους αστραγάλλους. Έπειτα, όσο είναι νωμά (όχι βρεγμένα), φόρεσε τα τακούνια σου. Έτσι, απλά και χωρίς να έχεις ξοδέψει ούτε 1€, τα πόδια σου δεν θα πονάνε πια!

Γιατί λειτουργεί αυτό το κόλπο;

Με την κρέμα καταφέρνεις να «κλειδώσεις» την υγρασία στα πόδια σου (σε αυτό βοηθάει ότι φόρας τα παπούτσια σου όταν είναι νωπά), με αποτέλεσμα να διατηρείται η ενυδάτωση στα σημεία αυτά που συνήθως πονάνε τα πόδια με τα τακούνια (βλ.πέλμα, δάχτυλα κτλ). Και έτσι απλά, από εδώ και πέρα θα ευχαριστιέσαι στο έπακρο όλα σου τα ψηλά τακούνια! 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares