Άνετα ψηλοτάκουνα: έτσι θα καταλάβεις αν τα τακούνια σου είναι άνετα ή όχι

Έτσι θα καταλάβεις αν τα τακούνια σου είναι άνετα ή όχι 

Κέλλυ Νόβακ

Έτσι θα καταλάβεις αν τα τακούνια σου είναι άνετα ή όχι 

Το να αγοράσεις καινούργια τακούνια είναι πάντα μια περίεργη υπόθεση. Είτε ψωνίζεις online, είτε σε φυσικό κατάστημα δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρη για το αν θα είναι άνετα ή όχι. Μπορεί να τα δοκιμάσεις εκείνη την στιγμή και να είναι νιώθεις ότι μπορείς να τα περπατήσεις χωρίς καμία δυσκολία και μια εβδομάδα μετά να θέλεις να τα πετάξεις στα σκουπίδια!

Πώς να καταλάβω αν τα τακούνια είναι άνετα;

Το απόλυτο τρικ για να καταλάβεις αν έχεις σπαταλήσει τελικά τα λεφτά σου άδικα ή όχι, θα σου πάρει μόλις 2 δευτερόλεπτα!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις μια μεζούρα και να μετρήσεις την απόσταση από την σόλα στο τακούνι. Αν δεν ξεπερνάει τα 2.5 εκ. τότε δεν είναι άνετα, γιατί αυτό σημαίνει ότι η κλίση που θα έχει το παπούτσι είναι πιο ψηλή (απ’ όταν ξεπερνάει τα 3 εκ. και πάνω), άρα πέφτει και περισσότερο βάρος στα δάχτυλα των ποδιών.

Ζήτα μια μεζούρα πριν αγοράσεις παπούτσια

Οπότε όταν πρόκειται να αγοράσεις παπούτσια σε κατάστημα, τότε φρόντισε να ρωτήσεις αυτή την πληροφορία από την πωλήτρια ή απλά να της ζητήσεις μια μεζούρα για να μετρήσεις την απόσταση. Δοκιμάζοντάς λοιπόν, παπούτσια που έχουν μεγαλύτερη απόσταση ανάμεσα στην σόλα και το τακούνι, αμέσως θα δεις διαφορά!

Ρώτα πριν τις online αγορές

Αν από την άλλη, ψωνίζεις online, μπορείς να μετρήσεις την οθόνη σου και έπειτα την φωτογραφία με τα παπούτσια και συμπερασματικά να καταλάβεις αν υπάρχει μεγάλη απόσταση ή όχι. Επίσης, πολλά μεγάλα online καταστήματα, παρέχουν υπηρεσίες live chat, οπότε μπορείς ανά πάσα στιγμή να στείλεις σχετικό μήνυμα στους στιλίστες του site. About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares