Skip to main content

DO IT YOURSELF

Πώς να οργανώσω την ντουλάπα μου;

6 stylish τρόποι να οργανώσεις την ντουλάπα σου


Κέλλυ Νόβακ

6 stylish τρόποι να οργανώσεις την ντουλάπα σου

Πόσες φορές έχεις βάλει στο μάτι κάτι εκπληκτικές φωτογραφίες από ντουλάπες γνωστών celebrities που πέρα από τον άπλετο χώρο που έχουν για να αποθηκεύσουν τα πανάκριβα (και πάρα πολλά) ρούχα τους, μοιάζουν σαν καταστήματα γνωστών οίκων μόδας; Σίγουρα πολλές, και έχεις πει «Αχ, θέλω και εγώ μια τέτοια ντουλάπα»!

Πώς να οργανώσω τη ντουλάπα μου σε έναν εντυπωσιακό χώρο;

Ε, τι θα έλεγες αν σου έλεγα ότι μπορείς να την αποκτήσεις; ΟΚ, σίγουρα πολλές από εμάς δεν έχουμε τις τέλεια σχεδιασμένες ντουλάπες ή τον χώρο που θα θέλαμε για να αποθηκεύσουμε τα ρούχα μας, αλλά καμιά φορά, αρκεί να δεις τα πράγματα με άλλο μάτι!

Οι παρακάτω τρόποι λοιπόν, θα σε βοηθήσουν να μεταμορφώσεις την ντουλάπα σου, σε έναν εντυπωσιακό και καλά οργανωμένο χώρο, κάνοντας επιτέλους τα… Pinterest όνειρά σου, πραγματικότητα!

#1. Αντιμετώπισε την ντουλάπα σου σαν να είναι μπουτίκ.

Εμπνεύσου από γνωστές μπουτίκ και πρόσθεσε στην ντουλάπα σου, αφίσες, πόστερ, κάδρα και γενικότερα διακόσμησέ την, σύμφωνα με το γούστο σου!

#2. Οργάνωσέ την ντουλαπα σου σωστά

Τοποθέτησε τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου με βάση το χρώμα ή τον τύπο τους.

#3. Βάλε τα statement ρούχα σου στην «βιτρίνα»

Αν έχεις κάποιο εντυπωσιακό ρούχο με παγιέτες ή μια όμορφη γούνα, ένα χρωματιστό ζευγάρι παπούτσια κτλ., τότε βάλε τα μπροστά-μπροστά για να δείχνει η ντουλάπα σου πιο ωραία.

#4. Οργάνωσε σωστά τα παπούτσια σου

Βγάλε τα παπούτσια σου από τα κουτιά και βάλε τα είτε σε ράφια, είτε κάτω από τα κρεμασμένα ρούχα σου. Έτσι, και δεν θα καταστρέφονται και πιο εύκολα θα μπορείς να φανταστείς έναν συνδυασμό, ενώ η ντουλάπα σου θα δείχνει πιο όμορφη!

#5. Μην ξεχνάς τα αξεσουάρ

Ειδικά τα αξεσουάρ πρέπει να αποθηκεύονται σωστά, ώστε να μην χαλάνε, αλλά και το να κρεμάσεις μερικά καπέλα για π.χ. πάνω από την ντουλάπα σου, θα κάνει την ντουλάπα σου να δείχνει πιο ενδιαφέρουσα!

#6. Πες «ναι» στον καλόγερο

Αν έχεις λίγο χώρο στην ντουλάπα σου και χώρο στο δωμάτιό σου, τότε ένα καλόγερος θα γίνει ο αγαπημένος σου φίλος! Μπορείς να κρεμάσεις εκεί μερικά ρούχα (ίσως τα αγαπημένα σου), να προσθέσεις σε αυτόν, μερικά φωτάκια ή κάποιο άλλο διακοσμητικό στοιχείο για περισσότερο ενδιαφέρον, και ο χώρος σου θα ομορφύνει πολύ!

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Make up στα ρούχα σου; Δες πώς να μη μείνει λεκές

Μια εύκολη λύση με κάτι που μάλλον έχεις ήδη στο μπάνιο σου

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

Προτεινόμενα

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!

FASHION NEWS

Ο Alessandro Michele νέος creative director του οίκου Valentino

Η ανακοίνωση του εμβληματικού οίκου βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εδώ και καιρό να αναλαμβάνει το τιμόνι του