Skip to main content

DO IT YOURSELF

Πώς να φορέσω το πουκάμισο

Ο απόλυτος οδηγός για να φορέσεις το πουκάμισο 


Κέλλυ Νόβακ

Ο απόλυτος οδηγός για να φορέσεις το πουκάμισο 

Υπάρχει τίποτα πιο κομψό από ένα ωραίο, crisp πουκάμισο; Είτε είναι λευκό, ριγέ, σε παστέλ απόχρωση ή σε κάποια bold απόχρωση, όπως το κόκκινο.

Πουκάμισο: όλες το έχουμε στην ντουλάπα μας

Είναι από τα ρούχα που λατρεύουμε, όποιο το χρώμα ή το σχέδιό του. Και νομίζω ότι όλες οι γυναίκες το έχουν στην ντουλάπα τους. Μπορεί να είναι ένα κλασικό, λευκό πουκάμισο (όλες πρέπει να το έχουμε στην ντουλάπα μας) ή μπορεί να είναι ένα μαύρο. Όπως σου είπα ήδη, δεν έχει σημασία σε τι μορφή το έχουμε αλλά πώς το φοράμε και με ποιο τρόπο το υποστηρίζουμε.

Και όπως κι αν το φορέσουμε, θα είμαστε κομψές. Παρόλα αυτά, αν θέλεις ένα κλασικό (κλασικό –όχι βαρετό) τρόπο να το φορέσεις, σου λέω παρακάτω.

"Πώς να φορέσω το πουκάμισο"; Μας ρωτάς και σε καθοδηγούμε

Βήμα-βήμα σε… «καθοδηγώ» σε έναν πολύ ενδιαφέρον τρόπο για να το φορέσεις, όποια και η απόχρωσή του ή το σχέδιό του πουκαμίσου σου!

Βήμα #1: Το τζιν παντελόνι

4waystowearabuttondown_01.jpg

Ένα πουκάμισο συνδυάζεται ΤΕΛΕΙΑ με ένα τζιν παντελόνι. Και μπορεί να είναι πολύ ευέλικτος αυτός ο συνδυασμός. Μπορείς να το φορέσεις με ένα boyfriend τζιν για ένα πιο κουλ, χαλαρό look, με ένα skinny και να βάλεις το πουκάμισο μέσα σε αυτό και να συμπληρώσεις με μια ζώνη, ακόμη και να βάλεις το ένα «φύλο» μέσα από ένα ψηλόμεσο τζιν και να αφήσεις το άλλο απ’ έξω, για ένα fashionable ύφος.

 

Βήμα #2: Τα αξεσουάρ

Όταν τζιν και πουκάμισο είναι και τα δύο, ρούχα τόσο «ευέλικτα» και λειτουργούν σαν λευκός καμβάς για μία σου εμφάνιση, τότε πρέπει να προσφέρεις σε αυτή το λεγόμενο “wow factor”. Να βρεις έναν τρόπο να κάνεις το σύνολό σου να ξεχωρίσει. Μόνο ένα αξεσουάρ θα το κάνει αυτό. Όχι ένα απαραίτητα, μπορεί να είναι και πολλά, όπως ένα ωραίο καπέλο, ένα μαντήλι, μία τσάντα, μέχρι και το μακιγιάζ σου!

 

Βήμα 3ο: Τα παπούτσια

4waystowearabuttondown_03.jpg

Τα παπούτσια είναι που θα κάνουν και αυτά (μαζί με τα αξεσουάρ), την διαφορά στην εμφάνισή σου. Μπορείς να επιλέξεις ένα ζευγάρι ankle boots για τον χειμώνα, και ακόμη και αν είναι σε κλασικό μαύρο χρώμα να προσθέσουν στιλ και ύψος. Εναλλακτικά, μπορείς να φορέσεις ένα ζευγάρι statement φλατ παπούτσια ή τακούνια και να δώσεις χρώμα ή attitude στην εμφάνισή σου.

 

Βήμα 4ο: Τα κοσμήματα

4waystowearabuttondown_04.jpg

Τα κοσμήματα παίζουν πάντα (ή τουλάχιστον πρέπει να παίζουν) σημαντικό ρόλο στις εμφανίσεις μας. Ένα statement κολιέ, ή αν κάνεις layers με πολλά, μικρά και διακριτικά κολιέ, ένα εντυπωσιακό ζευγάρι παπούτσια, ένα βραχιόλι κ.ο.κ, προσφέρουν…. κουλνες στις εμφανίσεις σου!

 

Βήμα 5ο: Το πανωφόρι

4waystowearabuttondown_05.jpg

Φυσικά, και το πώς θα ολοκληρώσεις το σύνολο σου είναι τεράστιας σημασίας! Και είναι αυτό που θα θέσει τον «τόνο» για την προσέγγιση που επιθυμείς να έχει το σύνολό σου. Θέλεις ένα πιο edgy ύφος, φοράς ένα biker jacket, ένα πιο σοφιστικέ, ένα γκρι μακρύ παλτό κ.ο.κ. Όλα όμως θα ταιριάζουν με το πουκάμισό σου!

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

DO IT YOURSELF

10 τρόποι για να ανακαλύψεις το προσωπικό σου στυλ

Συμβουλές για να βρεις την ταυτότητά σου στο ντύσιμο και να κάνεις τη διαφορά

Προτεινόμενα

CELEBS

Δήμητρα Ματσούκα - Πέτρος Κόκκαλης: Απόδραση στα Ιωάννινα για το ζευγάρι

Οι φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram η ηθοποιός

SEX

Πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια;

Το σεξ είναι αναπόσπαστο μέρος των περισσότερων σχέσεων, αλλά πόσο είναι αρκετό;

CELEBS

Μάρα Δαρμουσλή: «Πέρασα διατροφική διαταραχή, είναι ψυχιατρικό νόσημα»

Το σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε για τον θηλασμό