Skip to main content

DO IT YOURSELF

Πώς μία μπατονέτα μπορεί να κάνει θαύματα σε ταλαιπωρημένες τσάντες

Δύο εκπληκτικές χρήσεις του καθημερινού αυτού αντικειμένου που θα σε εκπλήξουν!


Κέλλυ Νόβακ

Δύο εκπληκτικές χρήσεις του καθημερινού αυτού αντικειμένου που θα σε εκπλήξουν!

Θεωρώ πολύ σημαντικό μία γυναίκα επνεδύει στην γκαρνταρόμπα της. Είναι μερικά ρούχα που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει εκεί. Μερικά από αυτά; Ένα καλής ποιότητας παλτό, ένα λευκό πουκάμισο, ένα μαύρο υφασμάτινο παντελόνι, ένα ζευγάρι γόβες και ένα ζευγάρι φλατ παπούτσια και φυσικά μία δερμάτινη τσάντα... Τσάντα ναι!

Εμείς οι γυναίκες, τρέφουμε μία ιδιαίτερη αδυναμία στις τσάντες, είναι γεγονός! Και λογικό! Μία τσάντα, περιέχει ολόκληρο τον κόσμο μιας γυναίκας. Από τα καλλυντικά της προϊόντα για το μακιγιάζ, το πορτοφόλι της, τα κλειδιά του σπιτιού, σημαντικά έγγραφα μέχρι και εσώρουχα αν έχει το προηγούμενο βράδυ κοιμηθεί στο σπίτι του καλού της!

Γι’ αυτό και πρέπει να προσφέρουμε σε αυτό το αξεσουάρ, την φροντίδα που του αρμόζει. Και είναι γεγονός ότι μία δερμάτινη τσάντα περνάει τα πάνδεινα στα χεράκια μας, γι’ αυτό και χρειάζεται να την περιποιούμαστε!

Όταν για π.χ. το φερμουάρ κολλάει ή όταν δημιουργούνται γρατζουνιές στις τσάντες μας, τότε πρέπει να κάνουμε κάτι για να τα φτιάξουμε!

Τα πράγματα πάντως είναι πολύ απλά σε αυτές τις περιπτώσεις. Το μόνο που θα χρειαστούμε είναι μία μπατονέτα και δύο ακόμη προϊόντα και μπορούμε να κάνουμε τις τσάντες μας και πάλι σαν καινούργιες!

  • Τι να κάνεις όταν κολλάει το φερμουάρ

Σε μία μπατονέτα βάλε λίγη κρέμα χεριών. Έπειτα, εφάρμοσε στην άκρη του φερμουάρ. Με τον τρόπο αυτό, το φερμουάρ θα «γλιστράει» πιο εύκολα πριν ανοίξει!

  • Τι να κάνεις όταν η δερμάτινη τσάντα έχει γρατζουνιές

Σε μία μπανονέτα βάλε λίγη βαζελίνη. Έπειτα, τρίψε με αυτή τα σημάδια από τις γρατζουνιές. Θα φύγουν αμέσως, ενώ η βαζελίνη θα διατηρεί το δέρμα σε καλή κατάσταση!

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30