Skip to main content

DO IT YOURSELF

Φορέματα για μεγάλο μπούστο: αυτά σου ταιριάζουν τέλεια!

Φορέματα που θα αναδείξουν στο έπακρο το μεγάλο σου στήθος και τα οποία θα κάνουν όλη σου την σιλουέτα να δείχνει άψογη!


Κέλλυ Νόβακ

Φορέματα που θα αναδείξουν στο έπακρο το μεγάλο σου στήθος και τα οποία θα κάνουν όλη σου την σιλουέτα να δείχνει άψογη!

Κοίτα, να σε καταλάβω απόλυτα, δεν μπορώ. Ένα απλό 75C είμαι, σαν όλες τις άλλες. Εσύ που φοράς τα 80DD και τα 70F, δεν ξέρω πώς αισθάνεσαι. Αλλά απ’ όσα έχω συζητήσει με φίλες σαν κι εσένα, με το πλούσιο και λαχταριστό στήθος τους, από τα βασικά τους προβλήματα –εκτός από το να βρουν το τέλειο σουτιέν- είναι να βρουν το τέλειο φόρεμα για τον σωματότυπό τους.

Και ΟΚ, ενώ μπορεί ένα τέλειο σουτιέν να έχεις βρει, για εσένα με το μεγάλο στήθος ένα στραπλες δεν σημαίνει ότι σου προσφέρει και τέλεια στήριξη. Αυτό σημαίνει ότι τα ρούχα που πρέπει να επιλέξεις, όχι μόνο πρέπει να αναδεικνύουν άψογα το στήθος σου, αλλά να έχουν και τιράντες!

NOT-TO-WORRY όμως, μιας και για όλα και για όλους υπάρχει λύση! Και φυσικά, αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν και τα κατάλληλα στιλ φορέματος και για εσένα!

Φορέματα που θα αναδείξουν στο έπακρο το μεγάλο σου στήθος και τα οποία θα κάνουν όλη σου την σιλουέτα να δείχνει άψογη!

Κρουαζέ φόρεμα

https://www.instagram.com/p/BjHXDRuAlob/?tagged=wrapdress

Υπάρχουν δύο καλά εδώ: Πρώτον, το κόψιμο της λαιμόκοψης που κολακεύει το στήθος, ενώ το κρουαζέ του φορέματος κάνει την μέση να δείχνει πιο μικρή. Επίσης, ένα τέτοιο φόρεμα θα σε βοηθήσει να δείξεις και λίγο… στήθος, άμα θέλεις μια πιο σέξι εμφάνιση!

Με ζώνη στην μέση

https://www.instagram.com/p/BjAFIGVFZhr/?tagged=belteddress

Παρόμοια φάση με το κρουαζέ. Τονίζοντας την μέση με μια ζώνη την κάνεις να δείχνει πιο μικρή και αυτό το χρειάζεσαι όταν έχεις ήδη ένα μεγάλο στήθος. Είναι θέμα αναλογιών at the end of the day.

V-Neck

https://www.instagram.com/p/BjBycU_hA-5/?tagged=vneckdress

Είναι ευρέως γνωστό ότι η V λαιμόκοψη κολακεύει το μεγάλο στήθος και το καλύτερο είναι ότι μπορείς να βάλεις ό,τι σουτιέν θέλεις μ’ αυτό!!

Fit & Flare

https://www.instagram.com/p/BiaWlPUjmWV/?tagged=fitandflaredress

Αυτό το στιλ φορέματος έχει σχεδιαστεί για να φέρει τις ισορροπίες στην σιλουέτα σου. Οπότε βρες ένα φόρεμα που αγκαλιάζει το πάνω μέρος και που είναι πιο ανοιχτό προς τα κάτω. Και πάλι: it’s all about proportions.

Κεντρική φωτό: Instagram @la_cena_boutique

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30