Πώς να δείχνω πιο ψηλή

Το απόλυτο τρικ για να δείχνεις πιο ψηλή ακόμα και με φλατ παπούτσια

Κέλλυ Νόβακ

Το απόλυτο τρικ για να δείχνεις πιο ψηλή ακόμα και με φλατ παπούτσια

Πώς να δείχνω πιο ψηλή, χωρίς να φοράω ψηλά τακούνια; Μας ρωτάς...

Petite, κοντούλα, μικρούλα στο ανάστημα, αλλά τεράστια σε προσωπικότητα. Όπως και να θέλεις να χαρακτηρίσεις τον εαυτό σου, εσύ που δεν είχες την ευκαιρία να έχεις μερικούς εξτρά πόντους στο ανάστημα, δεν έχει σημασία. Ομορφιά είναι στα πάντα. Είτε είσαι ψηλός, κοντός, «μεσαίος», με μεγάλο ή μικρό στήθος, με ξανθά ή μελαχρινά μαλλιά.

Δεν χρειάζονται ψηλά τακούνια... μια ζωή

Οπότε, ότι ύψος και να έχεις δεν έχει σημασία. ΟΚ, ίσως να έχει και λίγο, από ενδυματολογικής άποψης και μόνο. Μπορεί λόγω του αναστήματός σου, να νομίζεις ότι πρέπει να την «βγάζεις» μια ζωή φορώντας ψηλά τακούνια, αλλά πίστεψέ με, δεν υπάρχει λόγος. Πρώτον, γιατί όπως είπαμε όλα τα ύψη, μεγέθη κτλ. είναι όμορφα και δεύτερον γιατί… πρακτικά δεν υπάρχει λόγος! Μπορείς λοιπόν, να φοράς και φλατ παπούτσια χωρίς φόβο!

Το τρικ για να δείχνεις πιο ψηλή χωρίς τακούνια

Υπάρχει το απόλυτο τρικ που θα αναδείξει το ανάστημά σου και το γεγονός ότι δεν φοράς τακούνια δεν θα το καταλάβει κανείς! Αρκεί να γυρίσεις λίγο το παντελόνι σου στο ύψος του αστραγάλου σου!

Κάνοντας αυτό, δίνεις την ψευδαίσθηση ότι δεν είσαι πολύ petite, σε αντίθεση με το να αφήσεις το μήκος του παντελονιού σου ελεύθερο το οποίο λόγω του εξτρά υφάσματος σε κάνει να δείχνεις πιο κοντή.

Επίσης, οι καρποί των χεριών μας και οι αστράγαλοι των ποδιών μας είναι τα πιο κομψά μέρη του σώματός μας, άρα και τα καλύτερα για να… αποκαλύπτουμε!

Φωτό: Jeshoots.comAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares