Τα καλύτερα μαγιό σύμφωνα με τον σωματότυπό σου

Επίλεξε το καλύτερο μαγιό ανάλογα με τον σωματότυπό σου

Κέλλυ Νόβακ

Επίλεξε το καλύτερο μαγιό ανάλογα με τον σωματότυπό σου

ΟΚ, οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουν το shopping. Όχι όλες, οι περισσότερες όμως. Υπάρχει όμως ένα πράγμα που πολλές από εμάς… φοβόμαστε να κάνουμε: να ψωνίσουμε για μαγιό!

Ένας πανικός μας πιάνει κάθε φορά τέτοια εποχή, είτε γιατί δεν έχουμε το σώμα που ελπίζαμε να έχουμε, είτε απλά επειδή δεν ξέρουμε τι μαγιό να αγοράσουμε. Και δεν αναφέρομαι μόνο στο σχέδιο, αλλά κυρίως στο στιλ! Τι μας ταιριάζει σύμφωνα με τον σωματότυπό μας;

Αν δεν έχεις την απάντηση σε αυτή την ερώτηση, not-to-worry. Παρακάτω στην λύνω εγώ!

Αν έχεις σώμα σε σχήμα «αχλάδι»

Τι σημαίνει αυτό:  Έχεις μεγάλη περιφέρεια και πιο μικρό στήθος

bodyshapeswimsuit_01.jpg

Ποιο είναι το κατάλληλο μαγιό για εσένα: Εξισορρόπησε τις αναλογίες σου επιλέγοντας ένα μαγιό που έχει είτε εντυπωσιακό κόψιμο στο στήθος, είτε στολίδια, βολάν κτλ. στο σημείο αυτό.

Αν έχεις μεγάλο στήθος

bodyshapeswimsuit_02.jpg

Ποιο είναι το κατάλληλο μαγιό για εσένα: Το σημαντικότερο; Η στήριξη! Βρες μαγιό που έχουν πολύ καλή στήριξη, είτε με cups, είτε με μπανέλα και καλές και παχιές τιράντες!

Αν έχεις μικρό στήθος

bodyshapeswimsuit_03.jpg

Ποιο είναι το κατάλληλο μαγιό για εσένα: Παρομοίως με το σώμα σε σχήμα «αχλάδι», είναι σημαντικό να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου μπούστου είτε με στολίδια, είτε με βολάν, είτε με μοτίβα.

Αν έχεις έντονες καμπύλες

Τι σημαίνει αυτό: Ότι έχεις πλούσιο στήθος, γοφούς και οπίσθια.

bodyshapeswimsuit_04.jpg

Ποιο είναι το κατάλληλο μαγιό για εσένα: Μην φοβάσαι τις καμπύλες σου και παίξε με αυτές. Παρόλα αυτά βρες ένα μαγιό με καλή στήριξη και κάλυψη. Όχι ότι πρέπει να καλύψεις τις καμπύλες σου, αλλά βρες μαγιό που αναδεικνύουν θετικά το σώμα σου.

Αν έχεις αθλητικό σώμα

Τι σημαίνει αυτό: Ότι δεν έχεις μεγάλο στήθος ή έντονες καμπύλες.

bodyshapeswimsuit_05.jpg

Ποιο είναι το κατάλληλο μαγιό για εσένα: Βρες μαγιό όπως αυτά με cutouts, με μπανέλες, ζωνάκια κτλ. τα οποία δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι έχεις καμπύλες.

Φωτό: Instagram @iskraAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares