Skip to main content

DO IT YOURSELF

Στιλάτη και στο γραφείο!

Μπορείς να διατηρήσεις το (άψογο) look σου ακόμα και τις καθημερινές. Μάθε πως.



Μπορείς να διατηρήσεις το (άψογο) look σου ακόμα και τις καθημερινές. Μάθε πως.

Προετοιμάσου από το προηγούμενο βράδυ. Επίλεξε όλο το outfit της επόμενης μέρας -από τα ρούχα μέχρι τα αξεσουάρ και τα παπούτσια- πριν πέσεις για ύπνο. Με αυτόν τον τρόπο θα εξοικονομήσεις πολύτιμο χρόνο. 

Οργάνωσε τα αξεσουάρ σου. Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς ανά πάσα στιγμή να βρεις τι αξεσουάρ ταιριάζει με τα ρούχα που έχεις επιλέξει. Για αυτό προσπάθησε να έχεις σε ένα κουτί ή ένα συρτάρι όλα σου τα κοσμήματα, σωστά οργανωμένα. Φρόντισε να έχουν απόσταση μεταξύ τους, γιατί το τελευταίο πράγμα που θες είναι να μπλεχτούν οι αλυσίδες μεταξύ τους.

Μην το παρακάνεις. Προσπάθησε να μην «φορτώνεις» πολύ το ντύσιμό σου με αξεσουάρ. Αν, για παράδειγμα, βάλεις ένα έντονο κολιέ, δεν χρειάζεται να βάλεις και σκουλαρίκια ή βραχιόλια. Έτσι θα γλιτώσεις χρόνο αλλά και θα αποφύγεις τον κίνδυνο να αποκτήσεις ένα "παραφορτωμένο" look.

Κάνε προεργασία. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις έτοιμη την τσάντα σου από το βράδυ. Βεβαιώσου πως έχεις βάλει τυχόν σημαντικά έγγραφα της επόμενης μέρας. Επίσης, αν έχεις προγραμματίσει κάποια έξοδο για μετά τη δουλειά, φρόντισε να έχεις πάρει μαζί σου βολικά παπούτσια και ένα μικρό νεσεσέρ με καλλυντικά για να ανανεώσεις το μακιγιάζ σου.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

DO IT YOURSELF

Πώς να φροντίσεις σωστά τα αγαπημένα σου jeans

Συμβουλές για να τα έχεις στην γκαρνταρόμπα σου σαν καινούρια

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.