Στιλάτη και στο γραφείο!

Μπορείς να διατηρήσεις το (άψογο) look σου ακόμα και τις καθημερινές. Μάθε πως.

Allyou Team

Μπορείς να διατηρήσεις το (άψογο) look σου ακόμα και τις καθημερινές. Μάθε πως.

Προετοιμάσου από το προηγούμενο βράδυ. Επίλεξε όλο το outfit της επόμενης μέρας -από τα ρούχα μέχρι τα αξεσουάρ και τα παπούτσια- πριν πέσεις για ύπνο. Με αυτόν τον τρόπο θα εξοικονομήσεις πολύτιμο χρόνο. 

Οργάνωσε τα αξεσουάρ σου. Είναι πολύ σημαντικό να μπορείς ανά πάσα στιγμή να βρεις τι αξεσουάρ ταιριάζει με τα ρούχα που έχεις επιλέξει. Για αυτό προσπάθησε να έχεις σε ένα κουτί ή ένα συρτάρι όλα σου τα κοσμήματα, σωστά οργανωμένα. Φρόντισε να έχουν απόσταση μεταξύ τους, γιατί το τελευταίο πράγμα που θες είναι να μπλεχτούν οι αλυσίδες μεταξύ τους.

Μην το παρακάνεις. Προσπάθησε να μην «φορτώνεις» πολύ το ντύσιμό σου με αξεσουάρ. Αν, για παράδειγμα, βάλεις ένα έντονο κολιέ, δεν χρειάζεται να βάλεις και σκουλαρίκια ή βραχιόλια. Έτσι θα γλιτώσεις χρόνο αλλά και θα αποφύγεις τον κίνδυνο να αποκτήσεις ένα "παραφορτωμένο" look.

Κάνε προεργασία. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις έτοιμη την τσάντα σου από το βράδυ. Βεβαιώσου πως έχεις βάλει τυχόν σημαντικά έγγραφα της επόμενης μέρας. Επίσης, αν έχεις προγραμματίσει κάποια έξοδο για μετά τη δουλειά, φρόντισε να έχεις πάρει μαζί σου βολικά παπούτσια και ένα μικρό νεσεσέρ με καλλυντικά για να ανανεώσεις το μακιγιάζ σου.

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares