Τα 3 συχνότερα στιλιστικά λάθη που κάνουν ΟΛΕΣ οι γυναίκες

Απόφυγέ τα ΤΩΡΑ!

Κέλλυ Νόβακ

Απόφυγέ τα ΤΩΡΑ!

Όλες αγαπάμε την μόδα και πολλές φορές στην προσπάθειά μας να αποκτήσουμε μια άψογη εμφάνιση μπορεί να καταλήξουμε να κάνουμε κάποια λάθη. Για να αποφύγεις λοιπόν τέτοιες «ατυχίες» και για να είσαι πάντα σίγουρη για αυτό που φοράς, σου επισημαίνω τα 3 πιο συνηθισμένα στιλιστικά λάθη που όλες μας -κατά καιρούς- έχουμε κάνει και ΔΕΝ πρέπει να επαναλάβουμε.

1. Απόφυγε τα κακοραμμένα ρούχα: Δεν υπάρχει μεγαλύτερη «αποτυχία» σε μια εμφάνιση, εάν τα ρούχα δεν είναι καλά ραμμένα. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι όλα τα ρούχα που φοράς πρέπει να είναι ακριβά ή από κάποιο επώνυμο brand. Υπάρχουν και πολλές οικονομικές επιλογές, όπου τα ρούχα είναι προσεγμένα ως προς την κατασκευή τους. Γι’ αυτό πρόσεχε πάντα στις αγορές σου αυτό που αγοράζεις να είναι πάντα καλοραμμένο. Επίσης, αντίστοιχο αποτέλεσμα θα έχεις εάν το ρούχο που αγοράζεις δεν σου εφαρμόζει καλά!

3mistakeswomendo_01.jpg

2. Μην γίνεσαι Fashion Victim: Σου το έχω ξαναπεί και δεν θα σταματήσω ποτέ να το λέω: Μην κοπιάρεις ποτέ looks ή μην φοράς ποτέ τάσεις που δεν σε αντιπροσωπεύουν. Πάντα πρέπει να βάζεις στις εμφανίσεις σου τo δικό σου προσωπικό στίγμα και να μην φοράς ποτέ ρούχα που μπορεί να είναι της μόδας, αλλά δεν μπορείς να τα υποστηρίξεις. Γίνε ειλικρινής κριτής του εαυτού σου και το αποτέλεσμα στις εμφανίσεις σου θα είναι πάντα επιτυχές!

3mistakeswomendo_02.jpg

 3. Σκέψου «απλά»: Simplicity is everything. Βάλε τέλος μια και καλή στις υπερβολές στα looks σου και άρχισε να σκέφτεσαι πιο απλά. Ένα πιο λιτό outfit δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί είναι εντυπωσιακό. Αντιθέτως, σου προσφέρει μια εγγυημένη κομψότητα. Θυμίσου ότι ένα κλασσικό στιλ είναι πάντα chic και διαχρονικό.

3mistakeswomendo_03.jpg

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares