Skip to main content

DO IT YOURSELF

Το μυστικό για αψεγάδιαστες εμφανίσεις το πρωί

Όλα όσα πρέπει να μάθεις για πάντα επιτυχημένα looks.


Κέλλυ Νόβακ

Όλα όσα πρέπει να μάθεις για πάντα επιτυχημένα looks.

Yπάρχει λύση για όλα. Trust me. Όσον αφορά την Μόδα, δηλαδή. Και το πρόβλημα του να φεύγεις κάθε πρωί από το σπίτι με τέλειο look, έχει κι αυτό τη λύση του.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγη οργάνωση και τα… παρακάτω tips και θα έχεις πάντα άψογες εμφανίσεις το πρωί!

Παν… οργάνωσην… άριστον (!)

Οργανώσε την ντουλάπα σου! Μία οργανωμένη και τακτοποιημένη ντουλάπα, σημαίνει και πάντα επιτυχημένα σύνολα. Βάλε τα ρούχα της ντουλάπας σου, σε μια σειρά σε βολεύει και σε βοηθάει να τα βρίσκεις εύκολα. Από το πιο «βαρύ» στο πιο ελαφρύ ή από αυτά που φοράς πιο συχνά, σε αυτά που φοράς λιγότερο. Ό,τι σε βολεύει.

Weather check

Τι καιρό θα κάνει αύριο; Γιατί πρέπει να ξέρεις; Γιατί σε αυτόν θα βασιστεί και το look σου!Τσέκαρε από το προηγούμενο βράδυ, τι καιρό θα κάνει την επόμενη μέρα. Έτσι, θα μπορέσεις να συνθέσεις και το σύνολό σου αναλόγως. Θα κάνει κρύο ή ζέστη; Άρα θα πάρεις jacket μαζί σου ή όχι; Θα βρέχει; Θα φορέσεις παπούτσια ανθεκτικά στην βροχή ή όχι, κτλ.

Των φρονίμων τα παιδιά…

…πριν βγουν από το σπίτι, ετοιμάζουν την εμφάνισή τους! Βρες τι θα φορέσεις από το προηγούμενο βράδυ! Θα έχεις περισσότερο χρόνο να αφιερώσεις στο τι θα βάλεις και να συνθέσεις ένα look που σου αρέσει και σου ταιριάζει! Όταν επιλέγεις χωρίς άγχος τα ρούχα σου, τότε ξέρεις ότι θα δημιουργήσεις ένα ωραίο look!

Στολή alert!

ΟΚ, δεν βρήκες τι θα φορέσεις από το προηγούμενο βράδυ. Και σε πήρε ο ύπνος σήμερα το πρωί. Και δεν ξέρεις τι να βάλεις και έχεις 5 λεπτά χρόνο για να το αποφασίσεις. Σε αυτές τις στιγμές, φόρα την… «στολή» σου. Αυτό το σύνολο που λατρεύεις να φοράς, που σου ταιριάζει, που νιώθεις άνετα σε αυτό και σε χαρακτηρίζει! Δεν έχει σημασία αν το έχεις βάλει πολλές φορές. Είναι προτιμότερο να επαναλάβεις ένα σίγουρα επιτυχημένο outfit, από το να βάλεις κάτι που επέλεξες μέσα στον πανικό και δεν ξέρεις αν θα σου αρέσει, μέχρι το τέλος της ημέρας!

Κεντρική φωτό: instagram @tommyton

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

DO IT YOURSELF

10 τρόποι για να ανακαλύψεις το προσωπικό σου στυλ

Συμβουλές για να βρεις την ταυτότητά σου στο ντύσιμο και να κάνεις τη διαφορά

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ