Τα καλύτερα styling tips τα ‘χουν οι Νεϋορκέζες

New York Rules!

Κέλλυ Νόβακ

New York Rules!

Εντάξει, είναι η πρωτεύουσα της Μόδας (ΟΚ, μια απ’ αυτές). Και υπάρχει λόγος. Και δεν είναι μόνο οι σχεδιαστές που έχουν ξεκινήσει από την Νέα Υόρκη, που την καθιστούν ως μια από τις πρωτεύουσες της Μόδας. Είναι και οι κάτοικοι. Κυρίως αυτοί.

Γυναίκες και άνδρες που ζουν στο «Μεγάλο Μήλο», ξέρουν να ντύνονται. Έχουν αισθητική. Άποψη. Η Μόδα τους ενδιαφέρει. Το στιλ πηγάζει από μέσα τους.

Είναι λογικό λοιπόν, να παίρνουμε “cues” από τις εμφανίσεις τους! Μπορούμε να ξεκλέψουμε τα καλύτερα styling tips από τις Νεϋορκέζες.

Τα 3 βασικά είναι αυτά που τους χαρακτηρίζουν περισσότερο. Ακολούθησέ τα αν σε εκφράζει κι αν θέλεις να αποκτήσεις και εσύ…. Νεϋορκέζικο στιλ!

Δώση προσοχή στα αξεσουάρ

Με τα σωστά αξεσουάρ μπορείς να κάνεις ακόμα και το πιο απλό σύνολο, να δείχνει προσεγμένο και κομψό.

Παίξε τα διαφορετικά υφάσματα

Φυσικά και έχει περισσότερο ενδιαφέρον το σύνολό σου, όταν κάνεις αναπάντεχους συνδυασμούς. Και δεν εννοώ μόνο χρωματικά αλλά στα υλικά και τις διαφορετικές υφές που μπορεί να έχει ένα ρούχο.

Μέτρον άριστον

Δεν χρειάζεται να φορέσεις κάτι «κραυγαλέο» για να ξεχωρίσεις. Δώσε σημασία στις γραμμές και τα σχέδια των ρούχων που επιλέγεις να φοράς και θα ξεχωρίζεις με τον πιο κομψό και έμφυτο τρόπο.

Kεντρική φωτό: instagram @crisfragkou

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares

Σου αρέσει αυτό που διάβασες;

Ακολούθησέ μας στα social. Κάνε κλικ σε ένα από τα εικονίδια!

0
Shares