Skip to main content

DO IT YOURSELF

Ιδέες για να φορέσεις το λευκό T-shirt

Το ιδανικό item για όλες τις εποχές του χρόνου!


Κέλλυ Νόβακ

Το ιδανικό item για όλες τις εποχές του χρόνου!

Λευκό T-shirt: 3 λέξεις τόσο απλές και τόσο γνωστές σε όλες τις γυναίκες. Ένα ρούχο που, από την ηλικία των δεκατριών, δεν λείπει από την ντουλάπα καμίας γυναίκας. Ένα κομμάτι το οποίο εμείς οι editors αποκαλούμε “essential”, δηλαδή απαραίτητο. Και αν κάποιο ρούχο είναι απαραίτητο για την γυναίκα, είναι το λευκό t-shirt.

Θα το βάλουμε με όλα: Με ένα κοστούμι για την δουλειά, με ένα τζιν, πάλι για την δουλειά αλλά και για ένα καφέ, με μια φόρμα για το γυμναστήριο. Επειδή ακριβώς το έχουμε βάλει πολλές φορές με πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς, τώρα σου προτείνω 4 (νέους) τρόπους, ώστε να μην βαρεθείς ποτέ να το φοράς. Δες λοιπόν πώς να ανανεώσεις το στιλ σου, χωρίς δυσκολία!

1. Με ψηλόμεση φούστα: Οι ψηλόμεσες φούστες, είτε pencil είτε σε Α γραμμή, είτε κλος, είναι ένα ρούχο που ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους και φυσικά συνδυάζεται τέλεια με το λευκό σου t-shirt. Για να κάνεις πιο edgy το look σου, προτίμησε η φούστα αυτή να έχει κάτι το ιδιαίτερο πάνω της. Από prints, έντονα χρώματα και υφές, νιώσε ελεύθερη να «παίξεις» με αυτή!

 whitetee_1.jpg

2. Στολισμένο με καρφίτσες: Σου έχω ήδη πει ότι η καρφίτσα είναι ένα από τα αξεσουάρ που θα φορεθούν πολύ την νέα σεζόν. Δεν χρειάζεται να περιμένεις όμως το φθινόπωρο για να την φορέσεις. Πάρε 2-3 καρφίτσες σε έντονα χρώματα και σχέδια και τοποθέτησέ τις κάτω από την λαιμόκοψη του λευκού σου t-shirt. Με τον τρόπο αυτό το «βαρετό» μπλουζάκι μετατρέπεται αμέσως σε μια ενδιαφέρουσα, fashionable μπλούζα!

whitetee_2.jpg

3. Με λευκό τζιν: Άσε για λίγο στην άκρη τον κλασσικό συνδυασμό του blue jean με το λευκό t-shirt και φόρεσέ το με ένα λευκό -κατά προτίμηση σε boyfriend γραμμή. Το αποτέλεσμα είναι άκρως κομψό, ενώ το look αυτό δίνει την ψευδαίσθηση ότι φοράς ολόσωμη φόρμα.

  1. whitetee_3.jpg

    4. Δημιουργώντας layers: Είπαμε ότι η μόδα είναι πλέον unisex και εμπνεόμαστε από παντού. Εμπνεύσου λοιπόν από τους άντρες και φόρεσε το t-shirt αυτό μέσα από ένα πουκάμισο –σαν φανελάκι. Ολοκλήρωσε το look με πολλά αξεσουάρ, όπως statement κολιέ και βραχιόλια και θα έχεις το απόλυτο casual look!

  2. whitetee_4.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

DO IT YOURSELF

Πώς να φροντίσεις σωστά τα αγαπημένα σου jeans

Συμβουλές για να τα έχεις στην γκαρνταρόμπα σου σαν καινούρια

Προτεινόμενα

ΤΑΞΙΔΙ

Στον παράδεισο που μπορεί να φιλοξενήσει την 3η σεζόν του The White Lotus

Αν φιλοξενήσει εσάς πάντως, σίγουρα θα περάσετε ονειρικά

CELEBS

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το μήνυμα στην Μαρία Καβογιάννη πριν την πρεμιέρα του Maestro

Θέλει να δουν μαζί την πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!