Πώς να πλύνεις τα εσώρουχά σου

5 tips που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα!

Κέλλυ Νόβακ

kalampoka_660x200-2

5 tips που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα!

Γενικά, ως προς τα εσώρουχα, νομίζω ότι πολλές γυναίκες δεν γνωρίζουν πολλά. Είτε αυτό αφορά το μέγεθος του σουτιέν που φοράνε (πολλές γυναίκες ακόμα και σε μεγάλη ηλικία δεν φοράνε το σωστό νούμερο σουτιέν) και φυσικά στο πώς πλένουμε τα εσώρουχα.

Τα εσώρουχα χρειάζονται περισσότερη προσοχή από τα υπόλοιπα ρούχα μας, όσον αφορά το πλύσιμο. Γι’ αυτό και είναι καλό να γνωρίζεις πώς να τα πλένεις με σκοπό να διατηρήσεις την φόρμα τους αναλλοίωτη και τα εσώρουχά σου για πολύ καιρό ακόμα!

Συχνότητα πλύσης

Μην πλένεις το σουτιέν σου μετά από κάθε χρήση. Η καθημερινή πλύση μπορεί να τα καταστρέψει τα υλικά (βλ. λάστιχα) τα οποία υπάρχουν για να προσφέρουν την σωστή ενίσχυση στο στήθος. Μπορείς να το πλένεις μετά από κάθε δύο με τρεις χρήσεις.

Τρόπος πλύσης

Κάποια εσώρουχα θέλουν χέρι. Τα πιο ντελικάτα εσώρουχα, είτε αυτά είναι λεπτεπίλεπτα ή αποτελούνται από κάποιο ιδιαίτερο ύφασμα πρέπει να τα πλένεις στο χέρι.

Στέγνωμα

Απέφυγε το στέγνωμα. Μπορεί το αυτόματο στέγνωμα να είναι πρακτικό για τα ρούχα σου, αλλά όχι για τα εσώρουχά σου τα οποία και σε αυτή την περίπτωση μπορεί να τα καταστρέψει.

Αποθήκευση

Αποθήκευσε σωστά τα σουτιέν. Βάλε τα στην σειρά, διπλώνοντας στην μέση και βάζοντας το ένα μέσα στο cup του άλλου.

Χώρος στην ντουλάπα

Κρέμασέ τα. Τα ακριβά και πιο ντελικάτα εσώρουχά σου έχουν και αυτά θέση στην πολύτιμη ντουλάπα σου, οπότε κρέμασέ τα εάν θέλεις να τα κρατήσεις για παραπάνω από 6 μήνες!

Κεντρική φωτό: George Gvasalia / UnsplashAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares