Skip to main content

DO IT YOURSELF

Πώς θα βρεις το αξεσουάρ που σου ταιριάζει

3 πολύτιμα tips που θα σε βοηθήσουν


Κέλλυ Νόβακ

3 πολύτιμα tips που θα σε βοηθήσουν

Όλες οι θρυλικές γυναίκες, με θρυλικό στιλ είχαν και έχουν ένα “signature” αξεσουάρ. Η Jackie O. είχε τα τεράστια γυαλιά ηλίου. Η Iris Apfel φοράει ένα σωρό κολιέ και βραχιόλια το ένα πάνω στο άλλο. Από τα αυτιά της Grace Kelly δεν έλειπε σχεδόν ποτέ, ένα ζευγάρι πέρλες και η λίστα συνεχίζεται!

Τι μας λέει αυτό; Ότι ένα αξεσουάρ είναι από τα βασικότερα στοιχεία σε μία γυναικεία εμφάνιση. Και ξέρεις πιο είναι το εκπληκτικό; Όταν σκεφτόμαστε αυτές τις γυναίκες, ένα απ’ αυτά τα αξεσουάρ μας έρχονται στο μυαλό. Αυτό αποδεικνύει την σημασία και σημαντικότητα ενός αξεσουάρ για μία γυναίκα (και όχι μόνο).

Ένα signature αξεσουάρ πρέπει να έχουν όλες οι γυναίκες. Είτε είναι οι τσάντες, ένα κόσμημα, ένα καπέλο, ακόμα και δύο και τρία αξεσουάρ μαζί, όλες πρέπει να έχουμε το αξεσουάρ που μας χαρακτηρίζει περισσότερο, πάνω μας. Είναι αυτό το αξεσουάρ που θα εκφράσει και ένα κομμάτι που προσωπικού μας στιλ, αλλά και του εαυτού μας.

Πώς θα βρεις λοιπόν, το signature αξεσουάρ; Οι παρακάτω ερωτήσεις θα σε βοηθήσουν να βρεις τις απαντήσεις που χρειάζεσαι!

Ποιο είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό πάνω σου;

Τι είναι αυτό πάνω σου για το οποίο λαμβάνεις τα περισσότερα κομπλιμέντα για την εμφάνισή σου; Τι κοιτάει πρώτο κανείς πάνω σου; Οι φίλοι, οι συνάδελφοί σου τι σου λένε; «Α, τι ωραία σκουλαρίκια;», μπορεί να λένε για παράδειγμα. Είναι τα κολιέ τα αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας σου τα οποία δεν αποχωρίζεσαι με τίποτα; Είναι η ντουλάπα σου γεμάτη τσάντες; Όποιο αξεσουάρ κι αν έχεις περισσότερο απ’ όλα στην ντουλάπα σου είναι πιθανότητα και το statement αξεσουάρ σου…

Ποιο αξεσουάρ σε «τραβάει» περισσότερο;

Όταν ψωνίζεις, είτε online, είτε σε κάποιο κατάστημα, σε ποιο αξεσουάρ «πέφτει» ασυνείδητα το μάτι σου; Ποιο σε «τραβάει» περισσότερο; Ποιο είναι αυτό που αν δεν αγοράσεις θα νιώθεις ημιτελής, άδεια; Η απάντηση σε αυτά τα ερωτήματα θα σου υποδείξουν και το signature αξεσουάρ σου.

Τι φοράς περισσότερο;

Ποιο είναι το αξεσουάρ που φοράς σχεδόν κάθε μέρα; Είναι ένα φουλάρι; Ένα καπέλο; Ένα ζευγάρι σκουλαρίκια; Αυτό που φοράς περισσότερο είναι και το signature αξεσουάρ σου. Παρόλα αυτά, αυτό δεν σημαίνει ότι το signature αξεσουάρ σου πρέπει να είναι το ίδιο κάθε φορά. Μπορεί να «δουλεύεις» γύρω απ’ αυτό το αξεσουάρ και να το εμπλουτίζεις κάθε φορά, είτε με ένα άλλο ή απλά επιλέγοντας ένα διαφορετικό σχέδιο απ’ αυτό που επιλέγεις συνήθως.

Φωτό: Kyle Frederick / Unsplash

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

Προτεινόμενα

CELEBS

Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Το μήνυμά της στο Instagram

FASHION TRENDS

Ποια σανδάλια είναι η πιο κομψή τάση του καλοκαιριού 2024;

Κομψά και άνετα – με «δαχτυλίδι» που τα κάνει να ξεχωρίζουν

CELEBS

Δημήτρης Κόκοτας: Θετικά τα νέα για την υγεία του - Ανταποκρίθηκε σε οδηγίες γιατρών

Παραμένει στη ΜΕΘ με μηχανική υποστήριξη έναν μήνα μετά την ανακοπή