Skip to main content

DO IT YOURSELF

Κάνε την ντουλάπα σου να μοσχοβολάει

3 tips για να την διατηρήσεις… fressssh!



3 tips για να την διατηρήσεις… fressssh!

Σε τι κατάσταση βρίσκεται η ντουλάπα σου, λέει πολλά για εσένα και το στιλ σου. Eίναι σαν ένα μικρό παράθυρο της ενδυματολογικής «ψυχής» μας!

Όσο κι αν έχεις την ντουλάπα σου τακτοποιημένη, έχεις σκεφτεί πόσο καθαρή είναι; Ξέρω ότι όλα είναι ρόδινα όταν μόλις έχει πλύνει τα ρούχα σου και για μερικές ώρες μοσχοβολάνε από την μυρωδιά του μαλακτικού. Μετά όμως; Τι κάνεις; Ειδικά, όταν πρόκειται για μικρούς χώρους, η αλήθεια είναι ότι είναι πιο εύκολο να χάσουν την (αρχική) μοσχοβολιστή τους μυρωδιά και να υπερισχύσει αυτή της «κλεισούρας», μεταξύ άλλων….

Υπάρχουν όμως μερικά τρικ που μπορούμε να κάνουμε που και θα βοηθήσουν την ντουλάπα μας να μυρίζει ωραία, ενώ θα προστατέψουμε τα ρούχα μας από τους σκόρους!

Αρωματικά χαρτομάντιλα

Αντί να ψεκάσεις την ντουλάπα σου με άρωμα που θα κάνει την μυρωδιά αρκετά έντονη, τότε προτίμησε να φτιάξεις τα δικά σου diy μοσχοβολιστά χαρτομάντιλα! Ψέκασε ένα χαρτομάντηλο (ή μερικές μπάλες από βαμβάκι) με το αγαπημένο σου άρωμα, άφησέ το να στεγνώσει και έπειτα τοποθέτησε σε διάφορα σημεία της ντουλάπας ή στα συρτάρια σου!

Κόκκοι καφέ

Ο καφές απορροφάει τις κακές οσμές, ενώ μυρίζει τέλεια! Βάλε σε ένα σακουλάκι μερικούς κόκκους καφές και με ένα ψαλίδι τρύπησέ το έτσι ώστε να αποβάλλουν τα αρώματά τους! Φρόντισε μόνο να ανανεώνεις τους κόκκους μία φορά τον μήνα.  

Αρωματικές κρεμάστρες

Υπάρχουν στην αγορά ειδικές κρεμάστρες τις οποίες τοποθετείς στην ντουλάπα και που έχουν διπλή δράση! Και προστατεύουν τα ρούχα από τον σκόρο και έχουν άρωμα λεβάντας! Done and done!

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 25 Απριλίου

Ενισχύστε την υγεία σας, φυσική, πνευματική και ψυχική

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30