Το εσώρουχο που πρέπει να φοράς κάτω από φορέματα

Σμιλεύει το σώμα και κρύβει την κυτταρίτιδα και τις ατέλειες

Allyou Team

Σμιλεύει το σώμα και κρύβει την κυτταρίτιδα και τις ατέλειες

Η κυτταρίτιδα είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες. Εμφανίζεται κυρίως στους γλουτούς και τους μηρούς, ανεξάρτητα από τα κιλά και το σωματότυπο. Η κληρονομικότητα, η καθιστική ζωή και η κακή διατροφή παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνισή της, η οποία μας δυσκολεύει περισσότερο κατά τους μήνες της άνοιξης και του καλοκαιριού όταν τα ρούχα είναι λιγότερα αλλά και πιο αέρινα και «μικρά».

Ποιος είπε όμως ότι δεν μπορείς να προστατέψεις τα looks σου από το γεγονός ότι συχνά αυτή διαγράφεται στα ρούχα; Το τρικ για να το πετύχεις είναι απλό. Χρειάζεται μόνο να επενδύσεις σε ένα σωστό εσώρουχο αλλά όχι σε οποιοδήποτε.

Για να «κλέψεις» την όψη φλοιού πορτοκαλιού θα πρέπει να επενδύσεις σε ένα body shaper shorts στο χρώμα του δέρματος. Είναι το απόλυτο εσώρουχο χωρίς ραφές, το οποίο «αγκαλιάζει» μέση, γλουτούς και μηρούς και έτσι σμιλεύει το σώμα και κρύβει τις ατέλειες.

Πρόκειται για ένα στιλιστικό τρικ που ακολουθούν πολλές celebrities και σου το προτείνουμε για κάθε εμφάνιση με φόρεμα, παντελόνι ή φούστα που είναι διάφανα ή ημιδιάφανα ή πολύ εφαρμοστά.

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo pexels.com 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares