Skip to main content

DO IT YOURSELF

Πώς πρέπει να απλώσεις το μάλλινο πλεκτό για να στεγνώσει χωρίς να καταστραφεί

Δώσε περισσότερο χρόνο ζωής στο αγαπημένο σου κομμάτι



Δώσε περισσότερο χρόνο ζωής στο αγαπημένο σου κομμάτι

Δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα από τη ζεστασιά που χαρίζει ένα μάλλινο πουλόβερ τις κρύες ημέρες του χειμώνα! Είτε είναι oversized είτε όχι, όποιο κι αν είναι το χρήμα του ή το σχέδιο του, αυτό το item είναι μια σωτήρια, πρακτική και πολύ ντελικάτη επιλογή για κάθε γυναίκα και άντρα που αγαπάει τη μόδα. 

Το μάλλινο πουλόβερ μπορεί να φορεθεί σχεδόν με τα πάντα. Από τα κλασικά jeans μέχρι τα office παντελόνια, τις midi φούστες, ακόμα και πάνω από ένα midi ή maxi φόρεμα. Το γεγονός ότι πρόκειται για ένα τόσο πολυχρηστικό κομμάτι της γκαρνταρόμπας ωστόσο το φέρνει αυτομάτως ένα βήμα πιο κοντά στη φθορά.

Ένα πράγμα που πρέπει να γνωρίζεις και να τηρείς κατά τη διάρκεια της φροντίδας του, είναι ο σωστός τρόπος που πρέπει να το απλώνεις για να στεγνώσει.

Μην το κρεμάσεις στην απλώστρα γιατί αυτό θα ξεχειλώσει. Αντί αυτού, βάλε μία πετσέτα στο πάτωμα ή σε κάποιο πάγκο και άπλωσέ το για να στεγνώσει σε αυτή την επιφάνεια. Θα δεις ότι το πλεκτό σου πουλόβερ θα είναι σαν καινούριο!

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

DO IT YOURSELF

10 τρόποι για να ανακαλύψεις το προσωπικό σου στυλ

Συμβουλές για να βρεις την ταυτότητά σου στο ντύσιμο και να κάνεις τη διαφορά

Προτεινόμενα

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;