Είσαι έγκυος; Η Blake Lively δείχνει πώς δημιούργησε το δικό της ρούχο για να χωράει η κοιλίτσα της

Η σταρ είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της

Allyou Team

Η σταρ είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της

Είναι μια από τις πιο ταλαντούχες και αγαπητές ηθοποιούς τους Hollywood και μαζί με τον σύζυγό της και αστέρα επίσης του κινηματογράφου, Ryan Reynolds, έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια που τώρα μεγαλώνει.

Η ηθοποιός είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί τους και η κοιλίτσα της έχει φουσκώσει για τα καλά. Την εγκυμοσύνης της αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της στο 10ο Ετήσιο Γυναικείο Συνέδριο του Forbes Power ξαφνιάζοντας τους πάντες και από εκείνη τη στιγμή η ίδια δεν το κρύβει.

Πρόσφατα, η Blake Lively θέλησε να μοιραστεί με τις γυναίκες followers της στο Instagram το ωραιότερο κόλπο για να δημιουργήσει κάθε έγκυος ένα δικό της ρούχο, αν διαπιστώσει, όπως εκείνη, ότι δεν χωράει σε αυτά τα ρούχα που ήδη έχει.

Η ηθοποιός έγραψε στη φωτογραφία που δημοσίευσε σε story στο Instagram «ποιος είπε ότι 2 λάθος ρούχα δεν μπορούν να κάνουν το σωστό;». Συγκεκριμένα, η σταρ συνδύασε μια φούστα, που δεν μπορούσε να κλείσει το πίσω μέρος της με το φερμουάρ, με ένα φόρεμα που δεν μπορούσε να κουμπώσει μπροστά. Με τον τρόπο αυτό, πέτυχε μια δική της, custom made δημιουργία που εκτός από άνεση, της προσφέρει αυτοπεποίθηση, γιατί φέρει την υπογραφή της.

blakedresshandmade

@blakelively

 

 

Έξυπνο!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 cover photo credits @blakelivelyAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares