Έχεις μικρή ντουλάπα; Με αυτά τα tips θα την οργανώσεις καλυτερα

Εύκολες λύσεις για να μην αγχωθείς ποτέ ξανά για το πού θα βάλεις τα ρούχα σου

Allyou Team

Εύκολες λύσεις για να μην αγχωθείς ποτέ ξανά για το πού θα βάλεις τα ρούχα σου

Πόσες φορές έχεις «πιάσει» τον εαυτό σου να λέει τη φράση «δεν έχω πού να βάλω τα ρούχα μου»;;; Μάλλον πολλές! Ειδικά αν είσαι μια fashion addict τότε σίγουρα τα ρούχα που αγοράζεις διαρκώς αυξάνονται με αποτέλεσμα να μην μπορείς να τα τακτοποιήσεις σωστά σε μια μικρή ντουλάπα δωματίου. Τώρα όμως εμείς σου δίνουμε δυο έξυπνες λύσεις ή καλυτερα δυο συμβουλές για το πώς μπορείς να οργανώσεις καλύτερα ή και να διαμορφώσεις το εσωτερικό της ντουλάπας σου ώστε να χωράνε τα πάντα! 

Φτιάξε έξτρα ράφια 

Ενα tip που θα βοηθήσει πολύ με την κατάσταση αυτή είναι να δημιουργήσεις περισσότερο χώρο με ράφια. Πιστεύεις πως δεν γίνεται αυτό; Κι όμως σκέψου ότι τα ήδη υπάρχοντα ράφια σε μια ντουλάπα συνήθως έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, έχουν δηλαδή ένα κενό το οποίο στην πραγματικότητα δεν βοηθάει ιδιαίτερα, μιας και τα ρούχα αντί να μένουν τακτοποιημένα, τείνουν να γίνονται ακατάστατες στοίβες. 

Αξιοποίησε τις πόρτες της ντουλάπας 

Ενα σημείο της ντουλάπας που κανείς σχεδόν ποτέ δεν σκέφτεται να εκμεταλλευτεί είναι το πίσω μέρος κάθε πόρτας. Εκεί μπορείς να κρεμάσεις γάντζους οι οποίοι θα λειτουργήσουν ως κρεμάστρα. Κρέμασε λοιπόν από τσάντες μέχρι ρούχα και αξεσουάρ που δεν χωράνε μέσα στην ντουλάπα σου δηλαδή στα συρτάρια και τα ράφια της!  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares