Τι κοσμήματα να επιλέξεις ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σου

Ψώνισε σωστά

Ειρήνη Διαμαντακίδου

Ψώνισε σωστά

Τα κοσμήματα αποτελούν μια πολύ σημαντική προσθήκη στο σύνολο που έχεις επιλέξει να φορέσεις σε μια σου έξοδο. Προσθέτουν κομψότητα αλλά και μια νότα πολυτέλειας στην εικόνα σου και είναι ένας από τους πιο εύκολους τρόπους για να δημιουργήσεις εμφανίσεις που κλέβουν τις εντυπώσεις.

Κι ενώ στην αγορά υπάρχουν τόσες επιλογές για κοσμήματα, άλλα faux και άλλα πολυτελείας, ποιο είναι εκείνο το οποίο πρέπει να αγοράσεις για να ταιριάζει απόλυτα με την επιδερμίδα σου και να σε κολακεύει;

Η απάντηση έρχεται μέσα από το undertone της επιδερμίδας. Είναι το πιο σημαντικό στοιχείο στο οποίο θα πρέπει να δώσεις σημασία πριν προχωρήσεις σε μια αγορά κοσμημάτων. 

Για να καταλάβεις ποιο είναι το undertone της επιδερμίδας σου θα πρέπει να εστιάσεις στο γεγονός ότι χωρίζεται σε τρεις τύπους: ουδέτερο, ψυχρό και θερμό. Για να μάθεις σε ποια κατηγορία ανήκει η δική σου επιδερμίδα αρκεί να κοιτάξεις τις φλέβες σου και το χρώμα τους. Αν οι φλέβες είναι μπλε χρώμα, τότε ανήκεις στην κατηγορία του ψυχρού και καλό θα ήταν να επιλέξεις κοσμήματα λευκά ή ασημένια, ενώ αν είναι πράσινες έχεις θερμό και τα κοσμήματα που θα αναδείξουν την επιδερμίδα σου είναι τα χρυσά και τα ροζ ή και οτιδήποτε σε χρώμα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

cover photo @matildadjerf 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares