Skip to main content

DO IT YOURSELF

Easter Essentials: Αυτά είναι τα 5 βασικά κομμάτια που πρέπει να έχεις στην βαλίτσα σου φέτος το Πάσχα

It’s Eastertime people!


Κέλλυ Νόβακ

It’s Eastertime people!

Και ναι! Το Πάσχα είναι εδώ και ακόμη και αν ο καιρός της Αθήνας δεν σε έπεισε και τόσο, μην στεναχωριέσαι γιατί ήρθε η ώρα να φτιάξεις βαλίτσα για τις πολυπόθητες πασχαλινές διακοπές. Ναι, οκέι. Ίσως η βαλίτσα να μην είναι αγαπημένη σου στιγμή των διακοπών, αλλά είναι ένα αναγκαίο κακό. «Κακό» γιατί μέχρι τώρα δεν ήξερες τι να πάρεις μαζί σου, «καλό» γιατί είμαι εγώ εδώ για να σου πω, τι πρέπει να υπάρχει μέσα σε αυτή την βαλίτσα, για να είσαι πραγματικά έτοιμη να φύγεις για τις διακοπές σου!

Easter essential #1: Το τέλειο t-shirt. Όπου και να πας, όπου και να είσαι, δεν γίνεται να αποχωριστείς το αγαπημένο σου t-shirt. Μιλάω γι' αυτό που σου εφαρμόζει άψογα και πάει με όλα σου τα ρούχα. Είναι ένα ρούχο που μπορεί να φορεθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, οπότε μπορείς να το φορέσεις πολλές φορές κατά την διάρκεια των διακοπών σου. Δεν υπάρχει, λοιπόν, λόγος να γεμίζεις άσκοπα την βαλίτσα σου με πολλά διαφορετικά μπλουζάκια.

6easteressentials_1.jpg

Asos Origami Τ-shirt

Easter essential #2: Το διαχρονικό φόρεμα. Δεν νοείται Πάσχα, εάν δεν κάνεις μια εντυπωσιακή εμφάνιση την Ανάσταση (είτε αυτό είναι στην εκκλησία, είτε σε κάποιο bar…). Συμβάδισε με την εποχή και επίλεξε ένα κλασσικό ανοιξιάτικο φόρεμα, που ξέρεις ότι σου πάει και άφησε τα πιο ιδιαίτερα ντυσίματα για άλλη μέρα. Τα παστέλ είναι πάντα μια καλή επιλογή, καθώς είναι chic, κομψά και διαχρονικά. Σε διαβεβαιώ ότι θα βλέπεις τις φωτογραφίες των διακοπών αυτών σε 2-3 χρόνια και θα σου αρέσει το ίδιο η εμφάνισή σου.  

6easteressentials_3.jpg

Rare Skater Φόρεμα

Easter essential #3: Δερμάτινο μπουφάν. Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις στις διακοπές σου πάνω από ένα πανωφόρι, ειδικά όταν το leather jacket μπορεί να σε καλύψει καθ' όλη την διάρκεια των διακοπών σου. Είναι ένα ρούχο που μπορείς να το φορέσεις πρωί/βράδυ και το οποίο θα σε κρατήσει ζεστή και τις πιο ψυχρές βραδιές. Κι όλα αυτά, ενώ θα σε διατηρήσει και fashionable!

6easteressentials_4.jpg

River Island Biker Jacket

Easter essential #4: Gladiator Sandals: Άφησε για λίγο στην άκρη τις χοντροκομμένες μπότες που πιάνουν χώρο στην βαλίτσα, και βάλε ένα ζευγάρι σανδάλια. Ήρθε η ώρα να μεταβείς από την χειμερινή μόδα στην ανοιξιάτικη και το Πάσχα είναι η τέλεια στιγμή για να το κάνεις αυτό. Τα gladiator σανδάλια μπορείς να τα φορέσεις με τα πάντα, από φορέματα και φούστες, μέχρι και τζιν παντελόνια.

6easteressentials_5.jpg

Warehouse Gladiator Σανδάλια

Easter essential #5: Statement γυαλιά ηλίου. Όπου και να πας και όπου και να βρεθείς στην Ελλάδα αυτή την περίοδο, θα έχει ήλιο (ακόμη και τις βροχερές μέρες). Μην τον αφήσεις να σε ενοχλεί και μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου. Προτίμησε ένα που να κάνει statement ή αλλιώς την διαφορά και να συμπληρώνει άψογα τις εμφανίσεις σου.

6easteressentials_6.jpg

Quay Australia Γυαλιά Ηλίου

Bρες όλα τα παραπάνω προϊόντα στο asos.com

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

DO IT YOURSELF

10 τρόποι για να ανακαλύψεις το προσωπικό σου στυλ

Συμβουλές για να βρεις την ταυτότητά σου στο ντύσιμο και να κάνεις τη διαφορά

Προτεινόμενα