Skip to main content

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνω το στυλ δικό μου (blog)

3 τρόποι για να ξεχωρίσεις -κυριολεκτικά- με κάθε σου εμφάνιση... και να κλέψεις τις εντυπώσεις.


Κέλλυ Νόβακ

3 τρόποι για να ξεχωρίσεις -κυριολεκτικά- με κάθε σου εμφάνιση... και να κλέψεις τις εντυπώσεις.

Ποια γυναίκα δεν θέλει να νιώθει μοναδική και ξεχωριστή, είτε αυτό αφορά στην προσωπικότητα, είτε στις εμφανίσεις της; Όλες φυσικά! Και επειδή η ειδικότητά μου δεν είναι στην ψυχολογία (σε αυτό θα σε βοηθήσει η υπόλοιπη ομάδα του Allyou), μπορώ σίγουρα να σε βοηθήσω στο δεύτερο κομμάτι!

Κάνε την κάθε τάση δική σου

Όσο και αν αγαπάμε( και εμείς αλλά και εσύ) την μόδα και τις τάσεις, είναι- καμιά φορά- εύκολο να εφαρμόσεις κάποια στιλ, τα οποία μοιάζουν με των υπόλοιπων γυναικών. Για να το αποφύγεις, το πρώτο και βασικότερο πράγμα, είναι να κάνεις κάθε τάση «δική» σου. Να την προσαρμόζεις, δηλαδή, στο δικό σου προσωπικό ύφος και μοναδική προσωπικότητα. Με γνώμονα αυτό, υπάρχουν και μερικοί τρόποι ακόμη, με τους οποίους μπορείς να «σπρώξεις» την εμφάνισή σου λίγο παραπάνω στο να είναι ακόμα πιο ξεχωριστή!

Βρες το δικό σου στυλ και κάνε το δικό σου

Way #1: Prints to win. Τα ρούχα με prints και με ιδιαίτερες υφές και γραμμές, είναι μοναδικά από μόνα τους και φορώντας τα εσύ με το εξίσου μοναδικό σου στιλ, θα τα κάνεις ακόμα πιο εντυπωσιακά. Προτίμησε, λοιπόν, τέτοια ρούχα και μην φοβάσαι να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου!

3waystostandout_1.jpg

Way #2: Stop the traffic. Μην φοβάσαι να αναδείξεις και να επιδείξεις την θηλυκότητά σου, με όποιον τρόπο σου ταιριάζει καλύτερα. "Σταμάτα" όλα τα βλέμματα στον δρόμο με την εμφάνισή σου, εκφράζοντας την σεξουαλικότητά σου. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να το κάνεις δείχνοντας απαραίτητα... σάρκα, αλλά ακόμη και αν αυτό είναι το στιλ σου, κάν' το εκλεπτυσμένα και ισορροπημένα. Εάν θέλεις να δείξεις κάποιο σημείο του σώματός σου για το οποίο είσαι περήφανη, κάν' το, καλύπτοντάς όμως κάποιο άλλο, για περισσότερη αρμονία. Μην ξεχνάς ότι είναι πάντα καλό να αφήνεις και κάποια πράγματα στην φαντασία.3waystostandout_2.jpg

Way #3: Less is more. Δεν χρειάζεται να είσαι όλη την ώρα “loud” για να ξεχωρίσεις. Το κάθε ρούχο έχει την στιγμή του και ένα απλό look δεν είναι και τόσο ταπεινό, όταν έχεις να αναδείξεις τα καλά στοιχεία του εαυτού σου. Έχε εμπιστοσύνη στην προσωπικότητα και το στιλ σου και φόρεσε ακόμα και το πιο λιτό look και make up και να είσαι σίγουρη ότι -με "γεμάτη" αυτοπεποίθηση- θα γυρίσεις όλα τα κεφάλια!

3waystostandout_3.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να διαλέξεις και να φροντίσεις το αθλητικό σου σουτιέν

Run baby run, αλλά με τη σωστή υποστήριξη!

DO IT YOURSELF

Πώς να φροντίσεις σωστά τα αγαπημένα σου jeans

Συμβουλές για να τα έχεις στην γκαρνταρόμπα σου σαν καινούρια

Προτεινόμενα

BEAUTY TIPS

5 quick fix λύσεις για να μειώσεις το πρήξιμο κάτω από τα μάτια

Αν και δεν υπάρχει μαγικός τρόπος να το εξαφανίσεις, σίγουρα μπορείς να κάνεις κάτι για να καμουφλαριστεί

FASHION NEWS

Ο οίκος Missoni επιστρέφει στις ρίζες του και παρουσιάζει τη συλλογή Kaleidoscopica

Ο Ιταλικός οίκος παρουσιάζει μια συλλογή ατελείωτων συνδυασμών για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2024