Skip to main content

DO IT YOURSELF

Δύσκολη μέρα; Αυτά τα στιλιστικά tips θα σώσουν κάθε σου εμφάνιση

For busy women only!


Κέλλυ Νόβακ

For busy women only!

Όλες είμαστε πολυάσχολες, είτε λόγω δουλειάς, σπουδών ή μητρότητας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να είμαστε περιποιημένες. Το ξέρω, είναι πολλές οι φορές που δεν έχεις τον χρόνο ή την διάθεση για να καθίσεις με τις ώρες μπροστά στην ντουλάπα να ψάχνεις συνδυασμούς και στιλ, γι’ αυτό τον λόγο σου προτείνω 4 εύκολα στιλιστικά tips, με τα οποία θα μπορέσεις να «ξεγελάσεις» και την πιο έμπειρη fashionista!

1. Δώσε βάση στα αξεσουάρ. Άσε για λίγο στην «άκρη» τα ρούχα σου και κάνε πρωταγωνιστή των εμφανίσεών σου τα αξεσουάρ. Μια εντυπωσιακή τσάντα, ένα ιδιαίτερο καπέλο, ή ένα φαντεζί κόσμημα, θα τραβήξει τα βλέμματα μακριά από το outfit σου, το οποίο μπορεί να είναι ακόμα και το πιο απλό και λιτό.

4stylingtipsforbusywomen_1.jpg

2. Φόρεσε το καλύτερό σου σακάκι. Ένα «καλό» σακάκι, όσο απλό και αν είναι, κάνει αμέσως την εμφάνισή σου πιο περιποιημένη και πιο επίσημη. Μπορείς να φοράς ακόμα και ένα τζιν παντελόνι με ένα t-shirt και να δείχνεις chic και κομψή.

4stylingtipsforbusywomen_2.jpg

3. Ρίξ' το στην μονοχρωμία. Ένα από τα πιο «έμπειρα» τρικ, είναι αυτό. Τα total looks ή αλλιώς τα μονόχρωμα σύνολα είναι τα ιδανικά για να αποδώσεις την απόλυτα κομψή εμφάνιση. Παρόλο που δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη για να συνδυάσεις ένα τέτοιο σύνολο, θα δώσεις την αντίθετη ακριβώς εντύπωση!

4stylingtipsforbusywomen_3.jpg

4. Έχε πάντα από κοντά, τα αγαπημένα σου fashion items. Ξέρεις τι σου πάει και τι σε κάνει να αισθάνεσαι καλά. Υπάρχουν, λοιπόν, εκείνα τα fashion items, τα οποία είναι «δοκιμασμένα» και ξέρεις ότι σου ταιριάζουν άψογα και που ξέρεις ότι με ότι και αν τα φορέσεις, θα δείχνεις ωραία και chic. Μην διστάσεις λοιπόν να τα φορέσεις ακόμη και παραπάνω από μια φορά, από το να βάλεις ένα καταστροφικό look!!

4stylingtipsforbusywomen_4.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

DO IT YOURSELF

10 τρόποι για να ανακαλύψεις το προσωπικό σου στυλ

Συμβουλές για να βρεις την ταυτότητά σου στο ντύσιμο και να κάνεις τη διαφορά

Προτεινόμενα