Αναβάθμισε το στιλ σου, χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ

Οικονομία, τώρα!

Κέλλυ Νόβακ

Οικονομία, τώρα!

To ότι είναι δύσκολοι οι καιροί, το γνωρίζεις καλά. Παρόλα αυτά, η μόδα είναι μια διέξοδος απ’ όλα τα καθημερινά μας προβλήματα. Όσο και να θέλουμε να ψωνίζουμε όλη την ώρα, οι περισσότεροι δεν έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε συνέχεια. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι δεν μπορείς να ανανεώσεις και να αναβαθμίσεις το στιλ σου και για του λόγου το αληθές σου προτείνω tips για να το κάνεις, αμέσως κιόλας!

Tip #1: Η άνοιξη είναι μια καλή ευκαιρία να εφαρμόσεις την τεχνική του layering και ένας πρωτότυπος τρόπος είναι να φορέσεις ένα φόρεμα πάνω από ένα πιο στενό και πιο μακρύ. Με τον τρόπο αυτό, το styling σου γίνεται αμέσως πιο ενδιαφέρον, δημιουργώντας, παράλληλα, μια νέα σιλουέτα.

budgetfriendlytips_1.jpg

Tip #2: Μπορεί να έχεις συνηθίσει να φοράς ένα μαντήλι γύρω από τον λαιμό ή στα μαλλιά, αλλά στην πραγματικότητα η χρηστικότητά του μπορεί να είναι πολλαπλή. Φόρα, τώρα, ένα μαντήλι σαν γιλέκο με μια ζώνη στην μέση, είτε γύρω από το παντελόνι σου αντικαθιστώντας την ζώνη, ακόμα και σαν κόσμημα/βραχιόλι, τυλιγμένο στον καρπό του χεριού σου.

budgetfriendlytips_2.jpg

Tip #3: Ποιος είπε ότι τα σουτιέν δεν πρέπει να φαίνονται; Επίλεξε ένα τολμηρό αλλά chic και fashionable τρόπο να τα φορέσεις, όπως αντί για μπλουζάκι μέσα από ένα διάφανο πουκάμισο ή μπλούζα. Προτίμησε το σουτιέν αυτό να είναι ή να θυμίζει τα αθλητικά, τα οποία καλύπτουν απόλυτα το στήθος.

budgetfriendlytips_3.jpgAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares