Skip to main content

DO IT YOURSELF

Λευκό παντελόνι: Φέτος θα φοράς κι εσύ το πιο hot παντελόνι της σεζόν. Σου δείχνουμε τον τρόπο!  

Βρες το ιδανικό για το σωματότυπό σου!


Κέλλυ Νόβακ

Βρες το ιδανικό για το σωματότυπό σου!

Το λευκό τζιν παντελόνι είναι κάτι σαν τον... ρινόκερο. Είναι όμορφο και μαγικό αλλά πολλές φορές «ασύλληπτο». Ασύλληπτο υπό την έννοια ότι πολλές από εμάς έχουμε δημιουργήσει έναν μύθο γύρω από αυτό. Μπορεί να το «φοβάσαι» γιατί πιστεύεις ότι δεν ταιριάζει με το σώμα σου, αλλά και αυτόν τον «μύθο», έρχομαι να στον καταρίψω, γιατί όλα είναι εφικτά στον χώρο της μόδας, κυρίως λόγω styling!

1. Εάν έχεις καμπύλες, «παίξε» με το γνωστό τρικ της μεγάλης τσέπης. Οι μεγάλες τσέπες δημιουργούν την ψευδαίσθηση μια μικρότερης περιφέρειας, ειδικά εάν αυτές βρίσκονται στο πλαϊνό ή κεντρικό σημείο του παντελονιού. Επίσης, οι τσέπες στο πίσω μέρος του παντελονιού, θα ευνοήσουν εσένα με τον πιο... flat σωματότυπο.

whitejeanstricks_1.jpg

2. Επίλεξε ένα καλό denim ύφασμα. Πολλά είναι τα τζιν παντελόνια περιέχουν ελαστικό ύφασμα, με αποτέλεσμα να μην εφαρμόζουν καλά στο σώμα. Προτίμησε ένα καλό cotton, denim ύφασμα, το οποίο μπορεί να είναι πιο «βαρύ», αλλά θα «κάθεται» καλύτερα στο σώμα σου. 

whitejeanstricks_2.jpg

3. Επίλεξε ένα ψηλόμεσο, λευκό, τζιν παντελόνι εάν είσαι πιο petite. Με τον τρόπο αυτό μακραίνεις τον κορμό σου, σε αντίθεση με τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια, ενώ παράλληλα κάνουν την μέση σου να δείχνει μικρότερη.

whitejeanstricks_3.jpg

4. Βρες την ιδανική εφαρμογή. Ένα τζιν παντελόνι, πρέπει κυρίως να είναι άνετο. Έπειτα πρέπει να εφαρμόζει άψογα επάνω σου. Δεν θα «ξεγελάσεις» κανέναν αυτή τη φορά, με το ένα νούμερο μικρότερο ή μεγαλύτερο. Οπότε, απόφυγε τις on line αγορές -σε αυτήν την περίπτωση- και βρες το τζιν που θα σου ταιριάζει άψογα. Το skinny τζιν είναι μια σωστή επιλογή, καθώς ταιριάζει σε πολλούς σωματότυπους. 

whitejeanstricks_4.jpg

Διαβάστε επίσης

DO IT YOURSELF

Πώς να κάνεις styling στο λευκό jean σου αυτή την άνοιξη

Δημιουργικά tips για να κάνεις δικό σου το white denim trend

DO IT YOURSELF

2 συχνοί λεκέδες και πώς να τους καθαρίσεις από τα jeans σου

Σώσε το αγαπημένο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 26 Απριλίου

Αφεθείτε στην ευτυχία που σας προσφέρει η καθημερινότητα

PETS

Γιατί η γάτα μου με κοιτάζει επίμονα;

6 λόγοι για τους οποίους οι γάτες κοιτούν επίμονα και πώς να ανταποκριθείτε

ΒΙΒΛΙΟ

12 βιβλία για το Πάσχα του 2024

Η Ναταλία Πετρίτη επιλέγει τα βιβλία που θα μας κρατήσουν συντροφιά στις διακοπές και που θα χαρίσουμε στους αγαπημένους μας.