Skip to main content

FASHION NEWS

Ας αγκαλιάσουμε τις αλλαγές στη ζωή και το σώμα μας!

Ένα ταξίδι χρονοβόρο αλλά συναρπαστικό.



Ένα ταξίδι χρονοβόρο αλλά συναρπαστικό.

Πόσες φορές έχεις νιώσει ότι δεν είσαι ευχαριστημένη με αυτό που είσαι; Με την εικόνα σου, με το επάγγελμα που κάνεις, με τα υλικά αγαθά που έχεις; Αυτό είναι ένα συναίσθημα πολύ γνώριμο το οποίο όλοι οι άνθρωποι καλούμαστε να βιώσουμε κάποιες φορές στη ζωή μας. Ο κόσμος άλλωστε δεν είναι ιδανικά πλασμένος. Αυτή η φάση που συχνά περνάς είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τις αλλαγές που συμβαίνουν γύρω σου, αλλά και τις αλλαγές που σχετίζονται με τον ίδιο σου τον εαυτό.

Πράγματι, στη ζωή, υπάρχουν φορές που αποτυγχάνεις, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να τιμωρείς τον εαυτό σου με σκέψεις αρνητικές που σε γεμίζουν με απογοήτευση και φόβο. Αντιθέτως, θα πρέπει να θυμάσαι πως σε αυτό δεν είσαι μόνη σου και πως το σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι οι όποιες δυσκολίες, τα όποια εμπόδια και οι αλλαγές έχουν έναν σκοπό: να σε οδηγήσουν σε ένα πιο φωτεινό μονοπάτι.

«Αγάπησε τον εαυτό σου». Αυτή είναι ίσως η πιο συνηθισμένη συμβουλή που θα έχεις ακούσει κι όμως, είναι τόσο σπουδαία. Είναι ο βασικός δομικός λίθος για μια ευτυχισμένη ζωή, γεμάτη νόημα. «Ο δρόμος της αυτογνωσίας δεν είναι εύκολος», μου είχε πει κάποτε ένας δικός μου άνθρωπος, όταν με είδε στα πατώματα, «όμως θα σε βοηθήσει να καταλάβεις καλύτερα τον εαυτό σου και να τον αποδεχτείς όπως ακριβώς είναι, όχι όπως θέλεις να φαίνεται προς τα έξω».

 

Οι κουβέντες αυτές με έβαλαν σε σκέψεις. Τελικά, κατάλαβα πως είχε δίκιο. Δεν ήταν όμως ο μόνος άνθρωπος που με έκανε να αναθεωρήσω. Πηγή έμπνευσης για εμένα έγιναν έξι γυναίκες που αγκαλιάζουν τις δικές τους αλλαγές και τον τρόπο που αυτές τις καθόρισαν και τις βοήθησαν να δουν τη ζωή με θετική ματιά.

Πρόκειται για υπέροχες γυναίκες που έχουν χαράξει τη δική τους μοναδική πορεία, γνωστές Ελληνίδες που άνοιξαν την καρδιά τους σε μια σειρά εμπνευστικών βίντεο-ομιλιών με τίτλο «Triumph Talks – Embrace Change».  Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Σοφία Μπεκατώρου, η Μυρτώ Κάζη, η Ζέτα Δούκα, η Τάμτα και η Μάντη Περσάκη, αποκαλύπτουν τις εμπειρίες που έζησαν και τις καθόρισαν και μας θυμίζουν πως όλα στη ζωή, τα καλά και τα άσχημα, συμβαίνουν πάντοτε για κάποιο λόγο.

Γνώρισε λοιπόν τις δικές τους ιστορίες και μέσα από αυτές τον εαυτό σου, κάνοντας έναν ουσιαστικό διάλογο μαζί του. Αφουγκράσου τις ανάγκες και τα θέλω σου. Φρόντισε τη σωματική και πνευματική σου υγεία. Βρες την ισορροπία μέσα σου, όπως αυτές οι έξι δυναμικές, γεμάτες αυτοπεποίθηση και θάρρος, γυναίκες, οι οποίες μέσα από τις ιστορίες τους ενδυνάμωσαν κι εμένα ακόμα περισσότερο, μετά από μια φάση απογοήτευσης που πέρασα όταν έκλεισα τα τριάντα μου χρόνια.

Ως δια μαγείας, άρχισα τότε να κάνω μια σειρά από συνειδητοποιήσεις για πράγματα που άλλοτε με άφηναν αδιάφορη και με έκαναν να λέω «δεν πειράζει». Μόλις έκλεισα τα τριάντα, ήταν σαν να άλλαξαν τα πάντα μέσα μου. Το «δεν πειράζει» μετατράπηκε σε ένα άγχος για το σώμα μου, την επαγγελματική μου πορεία, τις εκκρεμότητες που έχω αφήσει, τα πρώτα σημάδια γήρανσης που έκαναν την εμφάνισή τους, τη μητρότητα και πολλά άλλα θέματα. Έπιασα τον εαυτό μου να κάνει χίλιες δυο αμφισβητήσεις πως δεν θα καταφέρω να πετύχω το αρχικό μου όραμα για τη ζωή. Τότε, ο ίδιος άνθρωπος που βρέθηκε στο δρόμο μου κάποτε, ήταν και πάλι εκεί για να μεταφράσει τα συναισθήματα και τις σκέψεις μου σε αυτό που ονομάζεται «αυτοσαμποτάρισμα», ενώ λίγο αργότερα οι ιστορίες αυτών των γυναικών έγιναν πηγή έμπενυσης για εμένα.

Θα πρέπει να κατανοήσεις κι εσύ με τη σειρά σου, όπως έκανα κι εγώ, ότι η αυτοεκτίμηση και η αγάπη από εσένα για εσένα είναι μια υπέρτατη αξία που ξεκινάει από μέσα σου και μεταφέρεται στους γύρω σου μέσα από την ενέργεια που εκπέμπεις. Μην γίνεσαι πολύ αυστηρή και επικριτική. Πάψε να λες «δεν μπορώ» και να σκέφτεσαι αρνητικά. Αγκάλιασε τις επιλογές εκείνες που ίσως θεωρείς κακές, τα λάθη σου, το παρελθόν σου, ακόμα και αυτά που θεωρείς ελαττώματά σου και όλα θα αλλάξουν.

Προτεραιότητά σου από σήμερα κιόλας είναι να σε αγαπάς και να σε φροντίζεις. Γίνε η πρωταγωνίστρια της ζωής σου κι απομάκρυνε καθετί τοξικό που σε βλάπτει. Θέσε τα όριά σου. Βάλε τους στόχους που ονειρεύεσαι και κυνήγησέ τους. Μη συμβιβάζεσαι. Πίστεψε στη θετική έκβαση των πραγμάτων. Θυμήσου πως αν αναζητάς τον άνθρωπο που θα σου αλλάξει τη ζωή, πρέπει απλά να κοιτάξεις στον καθρέπτη.

Editor´s note: Όταν άρχισα να αγαπώ τον εαυτό μου πραγματικά και να κάνω έξυπνες επιλογές που μου ταιριάζουν και συμβάλλουν και στη δική μου αυτοπεποίθηση, απελευθερώθηκα. Άρχισα να ζω για το τώρα, να με εμπιστεύομαι, να νιώθω πληρότητα και το κυριότερο, να έλκω αυτό που πραγματικά μου αξίζει! Μια από αυτές ήταν ότι ανακάλυψα το Fit Smart bra της Triumph, το οποίο προσαρμόζεται σε κάθε απαίτηση της καθημερινότητάς μου και κάθε αλλαγή που μου συμβαίνει.

Η καμπάνια Triumph Talks – Embrace Change έρχεται να ολοκληρώσει το έργο στήριξης που η Triumph έχει αναλάβει, όχι μόνο μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά, αφού εδώ και 130 χρόνια δημιουργεί εσώρουχα που παρέχουν λύσεις για κάθε μέγεθος και σωματότυπο, συμβάλλοντας στη γυναικεία αυτοπεποίθηση. Πρόσφατα λάνσαρε το Fit Smart ένα επαναστατικό σουτιέν που χάρη στη 4D καινοτομία – προσφέρει απόλυτη άνεση, προσαρμοστικότητα, ανύψωση και υποστήριξη. Όσες αλλαγές κι αν έρθουν με το πέρασμα του χρόνου το Fit Smart θα τις αγκαλιάσει και θα χαρίσει τέλεια εφαρμογή!

 

#TriumphTalks
#EmbraceChange
#TogetherWeTriumph

Διαβάστε επίσης

FASHION NEWS

MARVEL x SWAROVSKI: Οι αγαπημένοι μας super ήρωες συνεργάζονται με την ομορφιά του κρυστάλλου

Μια νέα συλλογή κοσμημάτων και διακοσμητικών για το σπίτι με κάθε κομμάτι εμπνευσμένο από έναν εμβληματικό χαρακτήρα της Marvel, αποτυπωμένο με εξαιρετικό savoir-faire και προσοχή στη λεπτομέρεια

FASHION NEWS

Το περιοδικό NYLON επανακυκλοφορεί και η Gwen Stafani ποζάρει στο εξώφυλλό του ως το απόλυτο grunge icon

24 χρόνια μετά το τελευταίο της εξώφυλλο για το περιοδικό που καθόρισε τα aughts

FASHION NEWS

«Με τον καιρό, η μόδα έγινε μέρος του DNA μου» Roberto Cavalli

Ένας μικρός φόρος τιμής στον σπουδαίο σχεδιαστή μόδας που πέθανε στις 12 Απριλίου 2024

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ