Skip to main content

ATHLEISURE

Sporty Chic: H μεγάλη τάση (πριν και μετά την καραντίνα)

''Στην μόδα δεν υπάρχουν κανόνες''



Στην μόδα δεν υπάρχουν κανόνες. Μπορείς να φορέσεις ψηλές γόβες με φόρμες και σακάκι αν θες, αρκεί να το υποστηρίξεις και να ξέρεις γιατί το φοράς. Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις που επικρατούσε στο street style τον τελευταίο καιρό και ειδικά πριν τον κατ' οίκον περιορισμό, ήταν η '' sporty chic''. 

Εμπνευσμένη και αυτή από την σύγχρονη και δυναμική γυναίκα, θέλει πρωτίστως να προσφέρει άνεση αλλά και ανατρεπτικά looks. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να συνδυάσεις φόρμες με τακούνια. Είναι πολύ εύκολο όμως να συνδυάσεις κοστούμι με αθλητικά παπούτσια. 

Η τάση athleisure όπως αλλιώς ονομάστηκε θα μας απασχολήσει για πολύ καιρό ακόμη. Και μας απασχολεί ακόμη και τώρα. Στις ημέρες περιορισμού. Αφού τα αθλητικά και άνετα ρούχα κυριαρχούν. Είναι όμως καιρός, ειδικά μόλις ξανακυκλοφορήσουμε στους δρόμους της πόλης να εμπλουτίσουμε την συγκεκριμένη τάση και να την απογειώσουμε. 

 


 

Καπαρντίνες με baseball hats, leggings με chic πανωφόρια, overshized φούτερ με office παντελόνια, αθλητικά παπούτσια με κοστούμια και ένα σωρό ακόμη συνδυασμοί που μας έχουν τραβήξει την προσοχή και ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε. 

Οι celebrities το έχουν λατρέψει το συγκεκριμένο style. Τους προσφέρει εκτός από άνεση και μια χαλαρή, effortless διάθεση που κάθε σύγχρονη γυναίκα της αρέσει να έχει. Εκτός από τις celebrities όμως, κυριάρχησε και στην πρώτη γραμμή του street style. Δεν ήταν λίγες οι fashion experts και editors, που βρέθηκαν σε επιδείξεις κορυφαίων οίκων με επιρροές από sporty κομμάτια, συνδυασμένα με vintage glam αξεσουάρ ή ρούχα.

πηγή φωτογραφιών: pinterest

 

Διαβάστε επίσης

ATHLEISURE

5 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια που θα φοράς non stop την άνοιξη

Άνετα, όμορφα και με υπέροχο πάτημα για το πόδι

ATHLEISURE

Αυτά είναι τα sneakers που έχουν κλέψει την καρδιά διάσημων γυναικών

Κομψά, πρακτικά, ταιριάζουν με όλα και είναι ιδανικά για τις καθημερινές εμφανίσεις

ATHLEISURE

Yoga lovers: 4 αθλητικά κομμάτια για απόλυτη άνεση

Σε υπέροχα χρώματα και σχέδια

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.