Skip to main content

ATHLEISURE

Athleisure look: H tennis φούστα στα καλύτερα της

Θηλυκή, άνετη, πρακτική, δροσερή και girly…



Θα το έχεις παρατηρήσει και εσύ… τις τελευταίες ημέρες όλοι μιλούν για την δυναμική επάνοδο της αγαπημένης μας ‘’tennis φούστας’’. Έχει πλέον γίνει ξεκάθαρα ένα basic κομμάτι της φετινής σεζόν και φοριέται από όλο και περισσότερες γυναίκες. Θηλυκή, άνετη, πρακτική, δροσερή και girly… δεν μας κάνει καθόλου εντύπωση το γεγονός πως έχει κερδίσει το δικό της έδαφος φέτος.

Αποτελεί έναν από τους πιο κολακευτικούς τρόπους για να αναδείξεις τα πόδια σου, ενώ σύντομα θα γίνει και η νο1 προτίμηση σου για τις καλοκαιρινές, ζεστές βόλτες στην πόλη. Συνδυάζεται άψογα με sneakers, γεγονός που την καθιστά ακόμη πιο άνετη επιλογή για τις περιστάσεις όπου θέλεις να είσαι casual αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακή.

Όσον αφορά τους συνδυασμούς... μπορείς να αφεθείς ελεύθερη. Μη περιοριστείς. Μπορείς να δοκιμάσεις από mix match συνδυασμούς, όπως για παράδειγμα με ένα αμάνικο blazer για πιο chic επιρροές ή ένα αθλητικό αμάνικο μπλουζάκι… Σύντομα δεν θα την αποχωρίζεσαι, ενώ κάποιες την έχουν προτιμήσει ακόμη και σε casual βραδινές εξόδους. Μη ξεχνάς άλλωστε πως η τάση του athleisure chic πρωταγωνιστεί τους τελευταίους μήνες… επομένως μη διστάσεις να την φορέσεις με οτιδήποτε σε κάνει να νιώσεις πιο όμορφα και δυναμικά.

 

       
πηγή φωτογραφιών: pinterest   

 

 

Διαβάστε επίσης

ATHLEISURE

5 ζευγάρια αθλητικά παπούτσια που θα φοράς non stop την άνοιξη

Άνετα, όμορφα και με υπέροχο πάτημα για το πόδι

ATHLEISURE

Αυτά είναι τα sneakers που έχουν κλέψει την καρδιά διάσημων γυναικών

Κομψά, πρακτικά, ταιριάζουν με όλα και είναι ιδανικά για τις καθημερινές εμφανίσεις

ATHLEISURE

Yoga lovers: 4 αθλητικά κομμάτια για απόλυτη άνεση

Σε υπέροχα χρώματα και σχέδια