Skip to main content

FASHION RADAR

Girlboss vibes: Μέσα στο απαιτητικό 24ωρο μιας φοιτήτριας και ανερχόμενης δημοσιογράφου

Η καθημερινότητα μιας γυναίκας αποφασισμένης να πετύχει χρειάζεται και μερικούς ισχυρούς συμμάχους



7.00 π.μ.

Το ξυπνητήρι χτυπά και ξεκινά μια πραγματικά γεμάτη μέρα. Σήμερα ξεκινά η πρακτική μου στο αγαπημένο μου γυναικείο περιοδικό και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ενθουσιασμένη, μιας που περίμενα αυτή τη στιγμή από τα 15 μου χρόνια, όταν ξεκοκάλιζα κυριολεκτικά κάθε τεύχος στα διαλείμματα του σχολείου. Τρέχω να κάνω μπάνιο και να φτιάξω τα μαλλιά μου! 

7.40 π.μ.

Όσο πίνω τον καφέ μου και περιμένω το κλασικό δεκάλεπτο με μια μάσκα με άργιλο στο πρόσωπο, βάζω και το κινητό μου να φορτίσει, μιας που κλασικά το ξέχασα το προηγούμενο βράδυ. Όχι ότι έγινε και καμιά φοβερή ζημιά, φυσικά, αφού το Xiaomi 11 Lite 5G New Edition (NE), με μπαταρία υψηλών επιδόσεων 4250mAh με 33W ταχεία φόρτιση, θα είναι στο φουλ μέχρι να φύγω από το σπίτι. Εντυπωσιακό αν σκεφτείς ότι αντικατέστησα το προηγούμενο κινητό μου με αυτό με μόλις 439,90 €!

8.10 π.μ.

Έτοιμη πια, βγαίνω από το σπίτι και μπαίνω στο λεωφορείο για να κινηθώ προς το κέντρο, όπου και βρίσκονται τα γραφεία του περιοδικού. Ο νεκρός χρόνος της μετακίνησης μόνο νεκρός δεν είναι για μένα, μιας που τον εκμεταλλεύομαι για να χαζέψω στα social media, να διαβάσω τις πρώτες ειδήσεις της ημέρας και να ακούσω το αγαπημένο μου podcast που θα με κάνει να χαλαρώσω λίγο πριν να περάσω το κατώφλι του περιοδικού. Τα διπλά ηχεία του Xiaomi 11 Lite 5G New Edition (NE), με πιστοποιήσεις Hi-Res Audio και Hi-Res Audio Wireless, εξασφαλίζουν άλλωστε ασύγκριτη εμπειρία ακρόασης, η οποία δεν διακόπτεται από κανέναν εξωτερικό παράγοντα, ακόμη και σε ένα πολύβουο μέσο μεταφοράς σε ώρα αιχμής. Και τα ολοκαίνουργια στιλάτα wireless Bluetooth ακουστικά του, Redmi Buds 3 Pro, είναι το πιο βολικό πράγμα στον κόσμο, μιας που δεν μπλέκονται στα μαλλιά μου και μου επιτρέπουν να έχω ελεύθερα τα χέρια μου ενώ παλεύω με ένα σωρό τσάντες με χαρτιά και λάπτοπ.

mi11lite_handtohand-010

8.45 π.μ.

Φτάνοντας στα γραφεία του περιοδικού παίρνω μια ανάσα και σκέφτομαι όλα όσα έχω καταφέρει μέχρι στιγμής. Αποφασίζω πως αυτό είναι ένα στιγμιότυπο που πρέπει σίγουρα να μοιραστώ με τους φίλους και τις φίλες μου, αλλά σίγουρα και τους υπόλοιπους followers μου στα social media. Το χτίσιμο του δημοσιογραφικού μου προφίλ σε αυτά μόλις έχει ξεκινήσει και οφείλω να τα ενημερώνω συχνά με αναρτήσεις μου. Μια μόλις λήψη του κτιρίου των γραφείων με την τριπλή ΑΙ κάμερα 64MP του κινητού μου είναι αρκετή για ένα story που θα μαζέψει τα απαραίτητα reactions υποστήριξης που χρειάζομαι για να ξεκινήσω με αυτοπεποίθηση την πρακτική μου.

9.30 π.μ.

Έχω ήδη ξεκινήσει να γνωρίζω τους/τις συναδέλφους μου και τα σχόλια θαυμασμού τους δεν είναι μόνο για το βιογραφικό ή το #girlboss outfit μου, αλλά και για το Xiaomi 11 Lite 5G New Edition (NE) μου στην κομψή απόχρωση Snowflake White και με πάχος μόλις 6,8mm. Ειδικά όταν στο λέει η fashion editor του περιοδικού, σημαίνει ότι έχεις κάνει κάτι σωστά! 

lifestyle-white

13.50 μ.μ.

Η ώρα έχει περάσει για τα καλά στο γραφείο και ετοιμάζομαι να χαιρετίσω τους/τις συναδέλφους μου μετά από μια γεμάτη ημέρα στη δουλειά των ονείρων μου. Ρίχνω βέβαια μια τελευταία ματιά στις σημειώσεις που έχω κρατήσει για τις διάφορες υποχρεώσεις μου στο κινητό μου, αφού αυτό μου παρέχει την πιο user friendly πλατφόρμα για να το κάνω, όσο το multitasking σε αυτό πιάνει κόκκινο!

14.15 μ.μ.

Αν νομίζατε πως η μέρα μου έχει τελειώσει, είστε γελασμένες! Φεύγω από το γραφείο και κατευθύνομαι με το metro στο Πανεπιστήμιο. Το τελευταίο εξάμηνο είναι πλέον γεγονός και έχω στόχο να αριστεύσω για ακόμη μια χρονιά. Για καλή μου τύχη, έχω προνοήσει και έχω κατεβάσει 1-2 επεισόδια στο Netflix για να τα δω on the go. Με οθόνη 6.55” AMOLED DotDisplay με υποστήριξη 10-bit TrueColor και συναρπαστικό αποτέλεσμα 1.07 δις χρωμάτων, η εμπειρία θέασης στο κινητό μου δεν έχει να χάσει σχεδόν σε τίποτα από την τηλεόραση του σαλονιού μου.

15.00 μ.μ.

Το εργαστήριο ξεκινά και η ομάδα μου σε αυτό παρουσιάζει το μίνι ντοκιμαντέρ της που γυρίσαμε με το κινητό μου. Η υπερευρυγώνια κάμερα 8MP και η κάμερα telemacro 5MP, για μακρινές ή κοντινές macro λήψεις φωτογραφιών και βίντεο ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, υπήρξαν καταλυτικός παράγοντας για την επιλογή του στη βιντεοσκόπηση, αφού το θέμα μας ήταν η νυχτερινή διασκέδαση των νέων στην Αθήνα και είχαμε μπόλικα νυχτερινά πλάνα σε. Το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά επαγγελματικό, ενώ χρησιμοποιήσαμε το κινητό ακόμη και σε ένα μέρος του μοντάζ του ντοκιμαντέρ μας.  

jtheoapeiran-xiaomi_greece_15

19.00 μ.μ.

Το μάθημα τελειώνει και είμαι επιτέλους free για να διασκεδάσω με την παρέα μου σε ένα καφέ κοντά στη σχολή. 

21.30 μ.μ.

Επιστροφή στο σπίτι για φαγητό και ξεκούραση από νωρίς. Η επόμενη μέρα θα είναι πιο challenging από ποτέ, μιας που το περιοδικό θα με στείλει να καλύψω μια σημαντική επίδειξη μόδας. Ο ρόλος μου θα είναι κεντρικός για τη μετάδοση του event, αφού πέρα από το κείμενο με τις εντυπώσεις μου για τα ρούχα της νέας σεζόν, θα κάνω και ένα ολιγόλεπτο livestream για τα social media του περιοδικού. Δεν βλέπω την ώρα! 

mi11lite_handtohand-006

23.30 μ.μ.

Εντάξει, πριν με πάρει ο ύπνος μπορώ να δω άλλο ένα επεισόδιο της αγαπημένης μου σειράς στο κινητό μου, από την άνεση του κρεβατιού μου!

Διαβάστε επίσης

FASHION RADAR

Η Salma Hayek συνδυάζει αστράφτει σε μια ιταλική βραδινή έξοδο

Εντυπωσίασε στη Βενετία με μια λαμπερή εμφάνιση

FASHION RADAR

Η Zendaya έλαμψε στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας μέσα σε μια ξεχωριστή δημιουργία Ελληνίδας δημιουργού

Ποιας σχεδιάστριας είναι το φόρεμα που επέλεξε η δημοφιλής ηθοποίος;

FASHION RADAR

Οι 10 κορυφαίες συμβουλές στυλ της Victoria Beckham

Η Victoria Beckham γίνεται 50 ετών κι εμείς γιορτάζουμε το υπέροχο στυλ της

Προτεινόμενα

ΒΙΒΛΙΟ

«Όλοι οι ενήλικες ήταν κάποτε παιδιά ... αλλά λίγοι από αυτούς το θυμούνται» Μικρός Πρίγκιπας

Γιορτάζουμε τα 81 χρόνια από την πρώτη έκδοση του Μικρού Πρίγκιπα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ

CELEBS

Αλέξης Γεωργούλης: «Διαλύθηκα όταν το έμαθα, ήταν κεραυνός εν αιθρία»

Η εξομολόγηση για την καταγγελία εις βάρος του από στέλεχος του ΠΑΣΟΚ