Skip to main content

OSCARS

Τελικά θα παρουσιάσει ο Kevin Hart τα Όσκαρ;

Mπορούμε να έχουμε μια απάντηση παρακαλώ;



Τελικά, ποιος θα παρουσιάσει τα Όσκαρ φέτος; Τον Δεκέμβριο είχε ανακοινωθεί ότι ο Kevin Hart θα παρουσιάζε τα βραβεία Όσκαρ 2019. Όταν όμως την επόμενη μέρα κυκλοφόρησε στο Twitter ένα παλιό βίντεο του Hart από stand up comedy σκετσάκι του, όπου έκανε ρατσιστικά σχόλια κατά της γκέι κοινότητας, τα πράγματα άλλαξαν. 

Ο Hart είχε στο παρελθόν ζητήσει συγγνώμη για τα σχόλιά του αυτά, και είχε αναφέρει πώς ήταν απλώς ανώριμα σχόλια από έναν ανώριμο τότε κωμικό. Αφού όμως ανακοινώθηκε ότι θα παρουσιάσει τα Όσκαρ, τα σχόλια αυτά ξαναβγήκαν στην επιφάνεια. Η Ακαδημία των βραβείων ζήτησε από τον Hart να ζητήσει και πάλι δημόσια συγγνώμη για τα σχόλιά του, κάτι που έκανε ο Hart. Παρόλα αυτά, ο ίδιος αποφάσισε να αρνηθεί τελικά τον ρόλο του ως οικοδεσπότη των βραβείων Όσκαρ.

Η Ακαδημία, θέλει τον Hart για παρουσιαστή, παρόλα αυτά, ο ίδιος το σκέφτεται, γιατί θεωρεί ότι μετά απ' όλη αυτή την αντιπαράθεση, ότι θα "κλέψει" την προσοχή από τους υποψήφιους της βραδιάς. 

Όταν όμως ρωτήθηκε πριν λίγες ημέρες αν θα παρουσιάσει τα βραβεία, ο ίδιος δεν ήταν αρνητικός. Βγαίνοτνας από γυμναστήριο στην Νέα Υόρκη, ο Hart ρωτήθηκε αν τελικά θα παρουσιάσει τα βραβεία. Ο ίδιος απάντησε ότι οι πιθανότητες είναι "μικρές". Παρόλα αυτά, μίλησε πολύ θετικά για την Ακαδημία κάτι που υπονοεί ότι μπορεί τελικά να είναι ο φετινός οικοδεσπότης. 

Ένα πράγμα είναι σίγουρο όμως. Αν όχι φέτος, μέσα στις επόμενες χρονιές, θα δούμε σίγουρα τον Kevin Hart ως οικοδεσπότη των βραβείων Όσκαρ. 

Κεντρική φωτό: instagram @kevinhart4real

 

Διαβάστε επίσης

OSCARS

Η Lady Gaga αντιδράει στις υποψηφιότητες των Όσκαρ

Γιατί "σνόμπαραν" τα βραβεία τον Bradley Cooper;

OSCARS

Όσκαρ 2019: 10 υποψηφιότητες για τον Γιώργο Λάνθιμο

Ντέρμπι ανάμεσα στο The Favourite και το Roma

OSCARS

O Leonardo DiCaprio πρέπει να επιστρέψει το Όσκαρ του

Όχι το "δικό του" Όσκαρ ακριβώς...

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.