Αυτές οι κινηματογραφικές πρεμιέρες θα κάνουν λίγο καλύτερη αυτή τη βδομάδα

Το σινεμά τα γιατρεύει όλα, κράτα ημερομηνίες

Κατερίνα Ανδρομιδά

Μπορεί όλα να δείχνουν πως ο κόσμος καταρρέει, όμως το σινεμά παραμένει αγέρωχο και κρατάει ακόμη τις πόρτες του ανοιχτές για όλους εμάς που ''δε κάνουμε'' μακριά του. Νομικά σκάνδαλα, οικογενειακές περιπέτειες και μεταφυσικές καταστάσεις είναι όλα στο μενού αυτής της κινηματογραφικής εβδομάδας και μας υπόσχονται πως θα πάρουν το μυαλό μας μακριά από όλα, για λίγο.

Δες και μόνος σου τις περιγραφές των ταινιών και τσακωθείτε ελεύθερα με τη παρέα σου για το ποιά θα πρωτοδείτε...

«Το Θαύμα του Αγνωστου Αγίου» (Le Miracle du Saint Inconnu) του Αλα Εντι Ατζέμ

Σε ένα εγκαταλελειμμένο έρημο χωριό, ένας κλέφτης θάβει λάφυρα από μία ληστεία στην κορυφή ενός λόφου, μεταμφιέζοντας το σημείο ως τάφο. Χρόνια αργότερα, όταν επιστρέφει για να ανακτήσει τη λεία του, έκπληκτος αντικριζει ένα μαυσωλείο που τιμά τον «άγνωστο άγιο» που είναι θαμμένος εκεί και πιστώνεται με την εκτέλεση θεραπευτικών θαυμάτων. Κι όχι μόνο αυτό: ένα νέο χωριό χτίστηκε εκεί κοντά, για να εξυπηρετεί τους προσκυνητές καθώς το μαυσωλείο είναι θρησκευτικός προορισμός.

 

«Υπόθεση Κολλίνι» (The Collini Case) του Μάρκο Κροϊζπέιντνερ

Στον νεαρό δικηγόρο Κάσπαρ Λάινεν, ανατίθεται να υπερασπιστεί τον κύριο ύποπτο μιας θεαματικής υπόθεσης δολοφονίας. Σύντομα όμως θα ανακαλύψει ότι ο άνδρας που υπερασπίζεται, εμπλέκεται σε ένα από τα μεγαλύτερα νομικά σκάνδαλα της Γερμανίας.

 

«Ελα να Παίξουμε» (Come Play) του Tζέικομπ Τσέις

Ο Ολιβερ είναι ένα μοναχικό αγόρι που νιώθει διαφορετικό από τους άλλους. Ψάχνοντας απεγνωσμένα για έναν φίλο, βρίσκει καταφύγιο στο κινητό και στο τάμπλετ του, τα οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ. Οταν ένα μυστηριώδες πλάσμα θα χρησιμοποιήσει τις συσκευές του Ολιβερ για να εισέλθει στον κόσμο μας, οι γονείς του αγοριού θα πρέπει να παλέψουν για να σώσουν τον γιό τους από το τέρας που ζει πίσω από την οθόνη.

«Σαν τον Σκύλο με τη Γάτα 3» (Cats & Dogs 3) του Σον ΜακΝαμάρα

Eχουν περάσει 10 χρόνια από την Μεγάλη Συμφωνία, με ένα ιδιαίτερο σύστημα παρακολούθησης, όπου οι γάτες και οι σκύλοι έχουν σχεδιάσει και αναλάβει τον από κοινού έλεγχο του με σκοπό τη διατήρηση της ειρήνης και την αποτροπή οποιασδήποτε διαμάχης. Oμως, όταν ένας σατανικός παπαγάλος με άριστες τεχνολογικές γνώσεις διεισδύει στα ασύρματα δίκτυα για να χρησιμοποιήσει τις συχνότητες που μόνο οι γάτες και οι σκύλοι μπορούν να ακούσουν, θα τους οδηγήσει σε μία διαμάχη, η οποία θα επαναφέρει τον παγκόσμιο πόλεμο ανάμεσα στις γάτες και τους σκύλους. Πλέον, μία ομάδα άπειρων και ανειδίκευτων πρακτόρων θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν τα ζωώδη ένστικτά τους και να επαναφέρουν την τάξη και την παγκόσμια ειρήνη ανάμεσα στις γάτες και τους σκύλους.

Μπορούν να συνυπάρξουν οι σκύλοι με τις γάτες τελικά; Το 2ο σίκουελ του franchise καλείται να το απαντήσει - μια για πάντα. Στις αίθουσες με ελληνική μεταγλώττιση.

 

«Η Ελπίδα του Κόσμου» (Gloria Mundi) του Ρομπέρ Γκεντιγκιάν

Στη Μασσαλία, μια οικογένεια συγκεντρώνεται για τη γέννηση της μικρής Γκλόρια. Παρά τη χαρά τους, οι νεαροί γονείς έχουν πέσει σε δύσκολους καιρούς. Την ώρα που προσπαθούν να τα βγάλουν πέρα, επανασυνδέονται με τον πρώην κατάδικο παππού της νεογέννητης κόρης τους.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares