Σου λύνουμε όλες τις απορίες για το πώς θα δεις τις ταινίες στο (online) Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Δημιουργία λογαριασμού, εισιτήρια και ειδικά πακέτα προβολών περιλαμβάνονται στην ''ύλη''

Κατερίνα Ανδρομιδά

Οι διοργανωτές του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης έβλεπαν μπροστά για αυτό και τελικά αποδείχθηκε σοφό το σύνθημα  ''Σινεμά με κάθε τρόπο, φεστιβάλ με κάθε τρόπο''. Για άλλη μία χρονιά λοιπόν το φεστιβάλ ανάβει τα φώτα του (διαδικτυακά αποκλειστικά, τι να κάνουμε) και μας περιμένει να βουτήξουμε σε όλες τις άκρες της γης μέσα από τις ταινίες του.

Δύο και σήμερα έμειναν αφού από τις 5 έως τις 15 Νοεμβρίου θα εχουμε σταθερή παρηγοριά τις online κινηματογραφικές προβολές οι οποίες θα κάνουν λιγότερο μουντές τις πρώτες πρόβες-μέρες του φετινού παράξενου χειμώνα...

Δεν έχεις παρά να μπουκάρεις στο  filmfestival.gr και να χαθείς για 10 μέρες από τον κόσμο μας αφού οι 177 ταινίες είναι εισιτήριο σε άλλες πολύ πιο ευφάνταστες πραγματικότητες από αυτή που μας φύλαγε το 2020!

Τα βήματα είναι απλά:

- Μπείτε στο filmfestival.gr και ακολουθήστε το σύνδεσμο TIFF61 ONLINE.

- Δημιουργείτε ένα λογαριασμό, αν δεν έχετε ήδη, επιλέγοντας Create account στο επάνω δεξιά μέρος της οθόνης. Συμπληρώνετε το όνομα, το email και τον κωδικό που επιθυμείτε.

- Βρείτε την ταινία που σας ενδιαφέρει είτε μέσω αναζήτησης, είτε από τις λίστες ανά τμήμα που θα βρείτε στο κεντρικό μενού. Κάθε ταινία θα είναι διαθέσιμη για περιορισμένο αριθμό θεάσεων.

- Επιλέγοντας να δείτε μία ταινία, εμφανίζεται η τιμή του εισιτηρίου (3€) και μπορείτε να εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας προκειμένου να ολοκληρωθεί η πληρωμή. Επιβεβαίωση της συναλλαγής λαμβάνετε και μέσω email. Μπορείτε τώρα να παρακολουθήσετε την ταινία που επιλέξατε

- Μπορείτε να αγοράσετε το εισιτήριό σας για όλες τις προβολές ανεξαρτήτως ημέρας, όμως μπορείτε να δείτε κάθε ταινία μόνο την ημέρα ηλεκτρονικής προβολής της.

- Την ημέρα της προβολής της, η ταινία είναι διαθέσιμη από τις 10:00 το πρωί και για 24 ώρες.

- Θα πρέπει να ολοκληρώσετε την προβολή μέχρι τις 10:00 το πρωί της επόμενης ημέρας.

- Μείνετε συντονισμένοι καθημερινά για τη διαθεσιμότητα των ταινιών.

Το Φεστιβάλ θα βρίσκεται στη διάθεσή σας κάθε μέρα 10.00 με 24.00 μέσω live chat για να απαντήσει σε ερωτήσεις και απορίες.

Κάθε ταινία θα είναι διαθέσιμη για περιορισμένες θεάσεις σε χρήστες αποκλειστικά από την Ελλάδα. Τα εισιτήρια για τις online προβολές δεν επιστρέφονται και δεν ακυρώνονται.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ, καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τις ταινίες, είναι διαθέσιμα στο filmfestival.gr. Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Τρίτη 3 Νοεμβρίου.

Ειδικά πακέτα προβολών

Η τιμή της κάθε προβολής είναι 3 ευρώ. Ωστόσο, το Φεστιβάλ προσφέρει και ειδικά πακέτα προβολών, σε προνομιακές τιμές:

Masterpieces by Mastercard  Ανακαλύψτε δέκα επιλεγμένες ταινίες από το πρόγραμμα του 61ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, σε προνομιακή τιμή για μια κινηματογραφική εμπειρία με την υπογραφή της Mastercard. Τιμή πακέτου: 20 ευρώ.


Προφητείες από έναν άλλο κόσμο: Sci-fi και Cli-fi (1950-1990) Απολαύστε 13 απρόσμενες, cult, συναρπαστικές, σπάνιες ταινίες επιστημονικής φαντασίας μέσα από το μεγάλο αφιέρωμα «Προφητείες από έναν άλλο κόσμο: Sci-fi και Cli-fi (1950-1990)». Τιμή πακέτου: 26 ευρώ.


Πρωτοποριακές δημιουργοί: Aνια Μπρέιεν – Βέρα Χιτίλοβα  Ανακαλύψτε δύο κορυφαίες φωνές του ευρωπαϊκού σινεμά μέσα από 12 ταινίες που θα σας μείνουν αξέχαστες: τη Νορβηγίδα Aνια Μπρέιεν που άνοιξε δρόμους στο φεμινιστικό σινεμά της Σκανδιναβίας και την «αναρχική» του τσέχικου σινεμά Βέρα Χιτίλοβα. Τιμή πακέτου: 24 ευρώ.


Ανοιχτοί Ορίζοντες Εξερευνήστε τον παγκόσμιο ανεξάρτητο κινηματογράφο μέσα από τις 17 ταινίες του τμήματος «Ανοιχτοί Ορίζοντες» που δίνουν το στίγμα του ανήσυχου σινεμά που μας σαγηνεύει. Τιμή πακέτου: 34 ευρώ.


Another Take  Οι πιο τολμηρές νέες φωνές του σινεμά είναι εδώ. Δείτε ό,τι πιο φρέσκο και καινοτόμο έχει να προσφέρει ο σύγχρονος ανεξάρτητος κινηματογράφος μέσα από 15 δυνατές ταινίες που εντυπωσιάζουν και συγκινούν. Τιμή πακέτου: 30 ευρώ.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares