Σχεδόν Ενήλικες 04/02: Τα Πράγματα Αλλάζουν

Η Νικόλ μετά από μία συνάντηση με τον Μίχο αποκαλύπτει κρυφές πτυχές του εαυτού της

Ρόμυ Μελάνι

kalampoka_660x200-2

 

Διάβασε  πρώτη  τι γίνεται στην νέα ελληνική κωμική σειρά του Mega, Σχεδόν ενήλικες.

Στο προηγούμενο επεισόδιο:
Ο Αλέξης γνωρίζεται καλύτερα με την Μεταξία, που σύντομα θα βρεθούν να μοιράζονται περισσότερα από το σποτ στο οποίο παίζουν μουσική. Η Νικόλ παίρνει την κατάσταση στα χέρια της, αγνοώντας πως σχεδόν κανείς δεν γνωρίζει ποιοι βρίσκονται απέναντί τους.

Στο επεισόδιο 5 αυτής της Πέμπτης θα δούμε:

Σχεδόν ενήλικες Επεισόδιο 5

Τα πράγματα αλλάζουν στους σχεδόν ενήλικες. Ο Αποστόλης ζορίζεται με τις απαιτήσεις της νέας του δουλειάς. Οι οφειλές δεν μειώνονται, ιδίως αφού η Στέλλα φροντίσει η ίδια για τις επαγγελματικές δραστηριότητες του συζύγου της καθώς ο μπαμπάς της, δεν διευκολύνει την κατάσταση. Ο Θωμάς και η Έλενα μιλούν για πρώτη φορά, μετά από το αποτυχημένο ραντεβού τους και ανοίγονται ο ένας στον άλλο.

Στο μεταξύ, η Νικόλ και ο Αλέξης ανεβαίνουν μαζί στη Θεσσαλονίκη για να μαζέψουν στοιχεία για την επερχόμενη δίκη. Εκεί βρίσκουν το μαγαζί υπό κατάσχεση, γεγονός που δεν τους εμποδίζει από το να μπουν μέσα και να ψάξουν. Η Νικόλ μετά από μία συνάντηση με τον Μίχο και μια σειρά άλλων γεγονότων, θα αποκαλύψει κρυφές ακόμα και σε εκείνη, πτυχές του εαυτού της, που δικαιολογημένα θα κάνουν το Αλέξη να χάσει τον ύπνο του.

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares