H 18η σεζόν του Grey’s Anatomy είναι γεγονός

Και ξέρω ότι  ανυπομονείς ήδη!

Αγγελική Λάλου

kalampoka_660x200-2

 

Το ρεκόρ του Grey’s Anatomy θα συνεχιστεί. Η σειρά της ABC ανανεώθηκε επίσημα για τη 18η σεζόν. Επιπλέον, το Station 19, που έχει αναδειχθεί ως η δεύτερη σειρά με την υψηλότερη βαθμολογία του ABC πίσω από το Grey's με τη βοήθεια συχνών crossover, ανανεώθηκε για τη σεζόν 5.

Η σεζόν 18 του Grey's Anatomy, το μακροχρόνιο ιατρικό δράμα της τηλεόρασης, δεν έχει οριστεί ως τελικό, με το μέλλον του δράματος πέρα ​​από αυτό το TBD. Η Krista Vernoff, αρχιτέκτονας του ολοκληρωμένου σύμπαντος Grey’s Anatomy-Station 19 θα συνεχίσει ως εκτελεστικός παραγωγός και showrunner και στις δύο σειρές, που παράγονται από την ABC Signature.

Η ετικέτα των Disney TV Studios που έκλεισε μια μεγάλη νέα συνολική συμφωνία με την Vernoff τον Μάρτιο έθεσε σε εφαρμογή το πρώτο κρίσιμο κομμάτι της σύνθετης προσπάθειας να φέρει πίσω το Grey's Anatomy για τη σεζόν 18. Άλλα στοιχεία περιελάμβαναν την εξασφάλιση νέων συμφωνιών με τα πρωτότυπα μέλη του καστ Ellen Pompeo, Chandra Wilson και ο James Pickens Jr., των οποίων τα τρέχοντα συμβόλαια έχουν λήξει στο τέλος αυτής της σεζόν. (Ένα άλλο μακροχρόνιο καστ του Grey’s Anatomy του οποίου το συμβόλαιο λήγει αυτή τη σεζόν, η Τζέι Γουίλιαμς, επέλεξε να αποχωρήσει από τη σειρά μετά από 12 σεζόν.)

Η Ellen Pompeo, που εκτός από πρωταγωνίστρια είναι επίσης παραγωγός στην σειρά και η υψηλότερη αμειβόμενη ηθοποιός του καστ, έκλεισε μια νέα συμφωνία ενός έτους μετά από μακρές διαπραγματεύσεις. Οι Wilson και Pickens επίσης υπέγραψαν νέα συμβόλαια.

"Ο Σταθμός 19 και το Grey's Anatomy έχουν κάνει μια απίστευτη δουλειά για να τιμήσουν τους ήρωες της πραγματικής ζωής, δίνοντας στο κοινό μια αδιάκοπη ματιά σε μια από τις μεγαλύτερες ιατρικές ιστορίες της εποχής μας", δήλωσε ο Craig Erwich, πρόεδρος της Hulu Originals & ABC Entertainment. «Η Κρίστα και η ομάδα των συγγραφέων της συνέχισαν να παραδίδουν τη συναρπαστική και συμπονετική αφήγηση που αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτών των εκπομπών και δημιούργησαν μερικές από τις πιο συζητημένες στιγμές της χρονιάς στην τηλεόραση. Είμαστε τόσο ευγνώμονες στο ταλαντούχο καστ και τα συνεργεία μας για την εξαιρετική δουλειά τους που συνδέεται με τους θεατές παντού και ανυπομονούμε να μοιραστούμε ακόμα πιο καθοριστικές στιγμές με τους θαυμαστές μας την επόμενη σεζόν».

Στην τρέχουσα σεζόν, το Grey's Anatomy και ο σταθμός 19 δεν έχουν απομακρυνθεί από τα τρέχοντα γεγονότα και έχουν αντιμετωπίσει την πανδημία του κορωνοϊού, καθώς και τη φυλετική ανισότητα και την αστυνομική βαρβαρότητα. Επίσης ξεχώρισε η επιστροφή πολλών εξαιρετικά δημοφιλών πρώην σταρ των οποίων οι χαρακτήρες είχαν πεθάνει, συμπεριλαμβανομένου του Patrick Dempsey, T.R. Knight, Eric Dane και Chyler Leigh.

«Οι συγγραφείς, σκηνοθέτες, ηθοποιοί και συνεργάτες του Grey’s Anatomy and Station 19 εργάστηκαν τόσο σκληρά για να φέρουν αυτά τα σόου στη ζωή την περασμένη σεζόν», δήλωσε η Vernoff. «Το να κρατάμε ο ένας τον άλλον ασφαλή στο σετ ενώ αποτίουμε φόρο τιμής στους ήρωες της πρώτης γραμμής και τους πρώτους ανταποκριτές ήταν μια πρόκληση και προνόμιο. Είμαι πραγματικά συγκινημένη - ιδιαίτερα από τα ακούραστα συνεργεία μας. Σας ευχαριστούμε για την ABC και την ABC Signature για την υποστήριξη και την εξαιρετική συνεργασία μέσα από αυτήν την άνευ προηγουμένου σεζόν. Είμαστε τόσο ευγνώμονες για την ευκαιρία να πούμε περισσότερες ιστορίες».

Στη σεζόν 2020-2021, το Grey’s Anatomy κατατάσσεται ως η Νο 1 σειρά ψυχαγωγίας μεταξύ των ενηλίκων 18-49 και ως το Νο 1 του ABC στην φετινή σεζόν τόσο στους συνολικούς θεατές (8,3 εκατομμύρια) όσο και στους ενήλικες 18-49 (2,0 / 12). Με 35 ημέρες καθυστερημένης προβολής σε γραμμικές και ψηφιακές πλατφόρμες, το Grey’s Anatomy έχει κατά μέσο όρο πάνω από 15 εκατομμύρια συνολικούς θεατές (15,7 εκατομμύρια) αυτήν τη σεζόν και προσφέρει βαθμολογία 6,18 μεταξύ ενηλίκων 18-49, σημειώνοντας αύξηση 4% σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν.

Το Grey’s Anatomy, η πιο μακροχρόνια σειρά σεναρίων της ABC, δημιουργήθηκε και παράγεται από την Shonda Rhimes. Η Vernoff λειτουργεί ως showrunner και εκτελεστικός παραγωγός της σειράς. Οι Betsy Beers και Mark Gordon είναι εκτελεστικοί παραγωγοί. Η Debbie Allen λειτουργεί ως παραγωγός σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός. Το Grey's Anatomy παράγεται από την ABC Signature, ένα από τα Disney Television Studios.

Ο Σταθμός 19 κατατάσσεται ως το Νο 1 πρόγραμμα την Πέμπτη 8 μ.μ. ώρα αυτής της σεζόν 2020-2021 μεταξύ των συνολικών θεατών (7,2 εκατομμύρια) και ως η σειρά ψυχαγωγίας με την υψηλότερη βαθμολογία την ώρα μεταξύ των ενηλίκων 18-49 (1,3 / 8). Μετά από 35 ημέρες προβολής σε γραμμικές και ψηφιακές πλατφόρμες, ο Σταθμός 19 του ABC έχει κατά μέσο όρο πάνω από 10 εκατομμύρια συνολικούς θεατές (10,2 εκατομμύρια) αυτή τη σεζόν και προσφέρει βαθμολογία 2,58 με ενήλικες 18-49.

Η Vernoff λειτουργεί ως showrunner και εκτελεστικός παραγωγός του Station 19. Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Stacy McKee. Οι Rhimes και Beers λειτουργούν ως εκτελεστικοί παραγωγοί. Ο Σταθμός 19 παράγεται από την ABC Signature.About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares