Τηλεοπτική σειρά στις ΗΠΑ γίνονται τα Μήλα του Χρήστου Νίκου

Με τον ίδιο να επιστρέφει στον ρόλο του σκηνοθέτη και την Cate Blanchett να αναλαμβάνει την παραγωγή

Ναταλία Πετρίτη

Τα Μήλα του Χρήστου Νίκου από το 2020 σημείωσαν μια πολύ πετυχημένη πορεία σε διεθνή φεστιβάλ, αποτελώντας επίσης την ελληνική πρόταση για τα Όσκαρ εκείνης της χρονιάς και κυκλοφορώντας παράλληλα στις αμερικάνικες κινηματογραφικές αίθουσες.

Αν λοιπόν σας άρεσε η ταινία, τότε ετοιμαστείτε και για την τηλεοπτική σειρά που θα επεκτείνει την ιστορία των Μήλων, η οποία φαίνεται πως ετοιμάζεται αυτήν την περίοδο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Σεναριογράφοι και παραγωγοί της σειράς θα είναι ο Jason Schwartzman και ο Iain Reid, συγγραφέας του I’m Thinking of Ending Things που μετέφερε στην οθόνη ο Charlie Kaufman. Στην παραγωγή θα βρεθεί επίσης η Cate Blanchett, η οποία υπήρξε και η μεγάλη πρέσβειρα της ταινίας καθ’ όλη την φεστιβαλική της πορεία, μέσω της εταιρείας παραγωγής της ίδιας, τη Dirty Films.

a

Την σκηνοθεσία θα αναλάβει ξανά ο ίδιος ο Νίκου, ο οποίος γυρίζει αυτό το διάστημα και τη δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία του για την Apple, το Fingernails. Σε αυτήν πρόκειται να δούμε τους Jessie Buckley, Riz Ahmed και Jeremy Allen White στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Ευχόμαστε τα καλύτερα!

Θυμηθείτε την ταινία μέσα από το trailer της:

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/movieworld/news/78069-tileoptiki-seira-stis-ipa-ginontai-ta-mila-tou-xristou-nikou 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares