Στην τηλεοπτική σειρά Zero Day θα πρωταγωνιστήσει ο Robert De Niro

Ο πρώτος τηλεοπτικός ρόλος του πολυβραβευμένου ηθοποιού είναι γεγονός

Ναταλία Πετρίτη

Στην τηλεοπτική σειρά Zero Day πρόκειται να πρωταγωνιστήσει ο Robert De Niro, η οποία και βρίσκεται στη διαδικασία της παραγωγής της αυτό το διάστημα και αναμένεται να προβληθεί στο Netflix. Πίσω από αυτή βρίσκονται οι σεναριογράφοι και παραγωγοί Eric Newman και Noah Oppenheim, οι οποίοι και έπεισαν τον De Niro να συμμετάσχει στην πρώτη τηλεοπτική παραγωγή της καριέρας του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, η ιστορία του Zero Day προέρχεται από τον παραγωγό Newman, τον πρόεδρο του NBC News, Oppenheim και τον βραβευμένο με Pulitzer Prize δημοσιογράφο, Michael Schmidt. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό το περιεχόμενο του σεναρίου, αυτό που ξέρουμε ωστόσο είναι ότι ο De Niro θα ερμηνεύσει έναν πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ. Ο ηθοποιός θα είναι ταυτόχρονα και executive producer της σειράς, μαζί με τον Jonathan Glickman της Panoramic Media.

Το Zero Day αναμένεται να αποτελέσει μια από τις πιο μεγάλες παραγωγές της πλατφόρμας του Netflix, το οποίο και βρέθηκε πίσω από το Irishman του Martin Scorsese όπου και πρωταγωνίστησε και πάλι ο De Niro.

Νωρίτερα αυτή τη χρονιά, ο De Niro εμφανίστηκε στην τελευταία ταινία του David O. Russell, Amsterdam. Ο ίδιος πρόκειται να εμφανιστεί και στην επικείμενη ταινία του Barry Levinson, Wise Guys.

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/movieworld/news/78194-stin-tileoptiki-seira-zero-day-tha-protagonistisei-o-robert-de-niro 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares