Πώς θα ήταν μια ταινία Avengers αν είχε σκηνοθετηθεί από τον Wes Anderson;

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες του Adam Hall, όπως τις ανάρτησε στη σελίδα του στο Instagram

Ναταλία Πετρίτη

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ ποια θα ήταν η κινηματογραφική μας εμπειρία σχετικά με κλασικές ταινίες της ποπ κουλτούρας, αν αυτές είχαν σκηνοθετηθεί από διαφορετικούς σκηνοθέτες; Η απάντηση έρχεται από έναν λογαριασμό στο Instagram, όπου ο χρήστης Adam Hall ανάρτησε τη δική του εκδοχή ενός κομβικού για το Marvel Cinematic Universe blockbuster, αυτό των Avengers. Και η εκδοχή του αυτή προσομοιάζει το πώς θα έμοιαζε η ταινία σε περίπτωση που αυτή είχε σκηνοθετηθεί από τον Wes Anderson!

Ο χρήστης @digiguru (Adam Hall) ανέβασε πιο συγκεκριμένα μια σειρά από retro-tinted φωτογραφίες ηρώων όπως ο Black Panther, ο Captain America, ο Iron Man, και ο Thanos (τις οποίες μπορείτε να δείτε στο post πιο κάτω).

Δημιουργημένες φυσικά με ένα AI πρόγραμμα, οι φωτογραφίες έφτασαν μέχρι και τους σκηνοθέτες της πραγματικής ταινίας Avengers: Infinity War και Avengers: End Game, τους αδερφούς Russo, οι οποίοι και φάνηκαν ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα. Δίνοντας shoutout στον καλλιτέχνη στη σελίδα τους στο Instagram, οι σκηνοθέτες έγραψαν στο σχετικό post: «Αν είναι δυνατόν! Πού μπορούμε να το δούμε αυτό;».

Ο @digiguru ήταν τόσο χαρούμενος με τις αντιδράσεις των δημιουργών και των θαυμαστών της σειράς, που ανέβασε ακόμη μια ανάρτηση με επιπλέον φωτογραφίες από το Anderson-inspired έργο του, ως ευχαριστήριο. Σε αυτές απεικονίζεται ο Iron Man σε νέες στιγμές, αλλά και ο Doctor Strange και ο Captain Marvel. 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares