Το trailer του Flash είναι επιτέλους εδώ και είναι πολύ καλό!

Μετά από πάρα πολλές αναβολές αλλά και πάρα πολλά προβλήματα λόγω της συμπεριφοράς του Ezra Miller τα προηγούμενα χρόνια, η ταινία του Flash έρχεται επιτέλους το καλοκαίρι στους κινηματογράφους.

Avopolis

Ο πρωταγωνιστής αποφασίζει να μείνει στο μοναδικό σύμπαν που η μητέρα του είναι ζωντανή, αλλά όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις... περιπτώσεις, τα timeline αρχίζουν να τρίζουν έτσι πρέπει να βρεθεί άμεσα μία λύση.

Το trailer μας παρουσιάζει τους δύο διαφορετικούς Flash του Miller, αλλά και τους δύο Batman. Τον πιο πρόσφατο από τον Ben Affleck αλλά και τον Michael Keaton που θα παίξει καθοριστικό ρόλο και επιστρέφει μετά από 30 χρόνια και βάλε.

Ο Michael Shannon είναι και πάλι εδώ ως στρατηγός Zod μετά το Man of Steel ενώ γνωρίζουμε για πρώτη φορά τη Supergirl της Sasha Calle.

Η ταινία κάνει πρεμιέρα τον Ιούνιο και θα αποτελέσει ένα reset για το σύμπαν της DC που πλέον έχει την καθοδήγηση του James Gunn. Δείτε το trailer στο βίντεο που ακολουθεί.Ακολουθήστε το Roxx για να μαθαίνετε πρώτοι  για μουσική, σειρές και ταινίες. 

Πηγή

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/movieworld/news/78838-to-trailer-tou-flash-einai-epitelous-edo-kai-einai-poly-kalo 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares