Ο Jude Law πρωταγωνιστεί ως Captain Hook στο ολοκαίνουριο Peter Pan and Wendy της Disney

Έρχεται σύντομα στο Disney+ Ως Captain Hook πρόκειται να δούμε σύντομα τον αγαπημένο Jude Law στο ολοκαίνουριο Peter Pan and Wendy της Disney, το trailer του οποίου μπορείτε να δείτε πιο κάτω.

Ναταλία Πετρίτη

Ως Captain Hook πρόκειται να δούμε σύντομα τον αγαπημένο Jude Law στο ολοκαίνουριο Peter Pan and Wendy της Disney, το trailer του οποίου μπορείτε να δείτε πιο κάτω.

Στο clip, ο 50χρονος ηθοποιός μεταμορφώνεται στον φοβερό και τρομερό πειρατή της παιδικής μας ηλικίας, σε μια νέα παραγωγή που τον βρίσκει μαζί με τους Wendy (Ever Anderson), Peter (Alexander Molony) και όλο το κλασικό τσούρμο από χαμένα αγόρια που δεν ήθελαν να μεγαλώσουν.

Yara Shahidi, Alyssa Wapanatâhk, Joshua Pickering, Jacobi Jupe, Molly Parker, Alan Tudyk και Jim Gaffigan συμπληρώνουν το cast της νέας ταινίας της Disney, με τον David Lowery στον ρόλο του σκηνοθέτη της, ο οποίος εμπνεύστηκε για την υλοποίησή της από το θεατρικό έργο του J. M. Barrie από το 1904 και την animated ταινία της Disney από το 1953.

Το Peter Pan and Wendy θα το δούμε στο Disney+ στις 28 Απριλίου.

Δείτε το trailer της ταινίας εδώ:

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/movieworld/news/78991-o-jude-law-protagonistei-os-captain-hook-sto-olokainourio-peter-pan-and-wendy-tis-disney 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares