Ματαιώνονται η τελετή έναρξης, οι εκδηλώσεις και οι συναυλίες του 25ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του τριήμερου εθνικού πένθους

Μετά την ανείπωτη τραγωδία που συντελέστηκε στα Τέμπη, το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης ματαιώνει προγραμματισμένα δρώμενα της διοργάνωσης 

Ναταλία Πετρίτη

Ματαιώνονται και επίσημα η τελετή έναρξης, οι εκδηλώσεις και οι συναυλίες του 25ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο του τριήμερου εθνικού πένθους που κηρύχθηκε μετά την ανείπωτη τραγωδία που συντελέστηκε στα Τέμπη το βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση έγινε μέσα από τον λογαριασμό του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στο Facebook, την ανάρτηση του οποίου μπορείτε να διαβάσετε πιο κάτω.

Σημειώνεται πως δεκάδες παραστάσεις και συναυλίες έχουν ακυρωθεί μέχρι στιγμής στα πλαίσια του δυστυχήματος, που μέχρι στιγμής έχει κοστίσει τη ζωή σε περισσότερους από 38, νέους στην πλειοψηφία τους ανθρώπους.

Η ανακοίνωση του φεστιβάλ:

«Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ματαιώνει την αυριανή τελετή έναρξης, τις εορταστικές εκδηλώσεις και τις συναυλίες που είχαν προγραμματιστεί στο πλαίσιο του 25ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης συμμετέχοντας στο τριήμερο εθνικό πένθος για την ανείπωτη τραγωδία των Τεμπών. Θα πραγματοποιηθούν μόνο οι προβολές των ταινιών και οι εργασίες της Αγοράς.

Σε αυτή την ώρα οδύνης, οι σκέψεις μας βρίσκονται στους συγγενείς των θυμάτων, στους οποίους εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

Το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης ματαιώνει την αυριανή τελετή έναρξης, τις εορταστικές εκδηλώσεις και τις...

Posted by Thessaloniki International Film Festival on Wednesday, March 1, 2023

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/movieworld/news/78998-mataionontai-i-teleti-enarksis-oi-ekdiloseis-kai-oi-synavlies-tou-25ou-festival-dokimanter-thessalonikis-sto-plaisio-tou-triimerou-ethnikoy-penthous 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares