Με περισσότερα κομμάτια του Austin Butler κυκλοφορεί το deluxe edition του Elvis soundtrack

Μετά από σχετικό αίτημα χιλιάδων fans

Ναταλία Πετρίτη

Με περισσότερα κομμάτια του Austin Butler πρόκειται να κυκλοφορήσει το deluxe edition του Elvis soundtrack, σύμφωνα με αποκάλυψη του σκηνοθέτη της ταινίας, Baz Lurhmann.

Η νέα αυτή εκδοχή με τις previously unreleased ηχογραφήσεις του δημοφιλούς Austin Butler έρχεται μετά από σχετικό αίτημα χιλιάδων fans, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Luhrmann.

Η deluxe edition – η οποία είναι ήδη διαθέσιμη στα streaming platforms – περιλαμβάνει 52 κομμάτια συνολικά, 15 περισσότερα από την standard edition.

Ανάμεσα στις previously unreleased ηχογραφήσεις του Butler είναι αυτές για τα “Blue Suede Shoes”, “Heartbreak Hotel”, “Crawfish” (ηχογραφημένο live on set) και “Are You Lonesome Tonight?”.

Το expanded soundtrack περιλαμβάνει επίσης το “Fly Away Weave”, όπως και το “That Black Snake Moan”, με συμμετοχές των Gary Clark Jr., Shannon Sanders, the Nashville Urban Choir, Shonka Dukureh, Lanesha Randolph και του συνθέτη της ταινίας, Elliott Wheeler.

Άλλα κομμάτια που περιλαμβάνονται είναι τα “Toxic Las Vegas” και “Backstreet Bossa Nova”.

Στα σύγχρονα takes των κομματιών του Elvis περιλαμβάνονται και η διασκευή του G-Dragon στο “Can’t Help Falling In Love” και η εκδοχή του ίδιου κομματιού από την Kacey Musgraves με τον Mark Robson.

Ακούστε το deluxe edition εδώ:

Πηγή

Πηγή:

http://www.avopolis.gr/movieworld/news/79165-me-perissotera-kommatia-tou-austin-butler-kykloforei-to-deluxe-edition-tou-elvis-soundtrack 

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares