Το εκπληκτικό soundtrack της ταινίας "Φαντασία"

Σε μουσική Μίνου  Μάτσα

Βασιλεία Μαξακούλη

Το sountrack της ταινίας "Φαντασία" κυκλοφόρησε (από τη MINOS EMI/Universal Music), με πρωτότυπη μουσική του Μίνου Μάτσα. 
Η ταινία έκανε πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στα τέλη του Νοέμβρη. Γεμάτη με μουσική και τραγούδια και με  τους  Ρένα Μόρφη, Στέλιο Μάινα,  Γιάννη Στάνκογλου  και Βίκυ Παπαδοπούλου στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. .

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αλέξης Καρδαράς και σ' όλη της τη διάρκεια, η ταινία,  αναδύει  το άρωμα των αρχών της δεκαετίας του ‘90 προβάλοντας  την ανεμελιά, την αφθονία, τους μοιραίους έρωτες και τα ξέφρενα πάρτι της Αθήνας αυτής της εποχής. 


Το άλμπουμ του soundtrack αποτελείται από δύο instrumental κομμάτια, τέσσερα τραγούδια και ένα ντουέτο.
Τα τραγούδια ερμηνεύουν η τραγουδίστρια και πρωταγωνίστρια Ρένα Μόρφη, ο ηθοποιός και επίσης πρωταγωνιστής στην ταινία Γιάννης Στάνκογλου και ο τραγουδιστής Κώστας Τριανταφυλλίδης.
Τους στίχους έγραψε η Σοφία Καψούρου εκτός από ένα τραγούδι, στο οποίο τους στίχους υπογράφει ο σκηνοθέτης της ταινίας Αλέξης Καρδαράς.
Στο άλμπουμ υπάρχουν τα τραγούδια «Όλα Δικά Μας», «Γυρισμός» και «Πάρε Τις Βαλίτσες Σου», τα οποία κυκλοφόρησαν το προηγούμενο διάστημα.

 

 

  

allyou_google_news

About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares