Γενικό blackout από τη μουσική βιομηχανία για την δολοφονία του Τζόρτζ Φλόιντ

Warner, Universal και άλλες εταιρίες σταματούν τις αναρτήσεις

Τόνια Τζαφέρη

kalampoka_660x200-2

 

Blackout από τα social media ετοιμάζεται από δισκογραφικές εταιρίες και όχι μόνο, προκειμένου να δείξουν συμπαράσταση και αλληλεγγύη στην αφροαμερικανική κοινότητα. Από αύριο Τρίτη 2 Ιουνίου εταιρίες και επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας αποφασίζουν να δείξουν με τον δικό τους τρόπο την αλληλεγγύη τους για όσους πλήττονται από άδικες, ρατσιστικές επιθέσεις.

Σχετικά μηνύματα διαβάζουμε από τη Warner και την Universal , οι οποίες αναφέρουν ότι "θα αποσυνδεθούν από τη δουλειά και θα συνδεθούν με την κοινότητα εκεί έξω", αυτή την ημέρα.

Οι ίδιες το χαρακτηρίζουν ως μία επείγουσα ενέργεια για να λογοδοτήσουν εκείνοι που πρέπει, αλλά και για "να έρθει η αλλαγή".

 

 

Η απόφαση αυτή έρχεται μετά τη δολοφονία του 46χρονου αφροαμερικανού Τζόρτζ Φλόιντ από λευκό αστυνομικό, χωρίς ο ίδιος να έχει προβάλει την παραμικρή αντίσταση στη σύλληψή του. Ένας άδικος, φρικτός θάνατος ενός αμερικανού πολίτη που δεν είναι ο πρώτος και όλα δείχνουν πως δυστυχώς δεν θα είναι ο τελευταίος.

 

 

Η δολοφονία του 46χρονου αφροαμερικανού Τζόρτζ Φλόιντ έχει προκαλέσει εκρηκτικές αντιδράσεις τόσο στον πραγματικό κόσμο αλλά και στον κόσμο των media, με σχετικά hashtags να έχουν κατακλύσει κάθε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

#THESHOWMUSTBEPAUSED

 

 

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares