Η drive-in συναυλία της Γλυφάδας έγινε κανονική συναυλία ορθίων!

Κι ακόμα είμαστε στην αρχή. Φανταστείτε τι έχουν να δουν τα ματάκια μας.

Avopolis

Κι ακόμα είμαστε στην αρχή. Φανταστείτε τι έχουν να δουν τα ματάκια μας...

Είναι αλήθεια ότι τα drive-in φεστιβάλ / συναυλίες / σινεμά είναι παγκόσμια τάση και θα τα βλέπουμεόλο και συχνότερα στην μετα-καραντίνα εποχή. Και είναι μια ενδιαφέρουσα και safe λύση για να παρακολουθήσει κανείς δρώμενα, πόσo  μάλλον όταν γίνονται για καλό σκοπό, όπως το πρώτο Drive in Φεστιβάλ της Γλυφάδας. Χθες το βράδυ, το τελευταίο ξεκίνησε με τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου, η οποία εμφανίστηκε αφιλοκερδώς μαζί με τον Παντελή Καναράκη, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Αντί εισιτηρίου συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου ΓλυφάδαςΓι' αυτό αξίζουν συγχαρητήρια και σε αυτούς που το οργάνωσαν και σε αυτούς που συμμετείχαν και πρόσφεραν σε όσους έχουν ανάγκη.

Μέχρι εδώ καλά, στη θεωρία δηλαδή. Γιατί στην πράξη, ο κόσμος πάρκαρε τα αυτοκίνητα και βγήκε έξω. Πολλοί βρέθηκαν μπροστά και μετέτρεψαν εν μέρει τον χώρο σε κανονική αρένα συναυλίας. Μια χαρά (τρόπος του λέγειν) είναι το... λαϊκό γλέντι με εξασφαλισμένο πάρκινγκ, αλλά αυτό δεν λέγεται drive-in. Λέγεται συναυλία ορθίων.

Πηγή

 About us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares