Οι Rolling Stones κυκλοφόρησαν τραγούδι από το 1974

Παρέμενε ακυκλοφόρητο για πάνω από 40 χρόνια

Τόνια Τζαφέρη

kalampoka_660x200-2

Η είδηση πως κυκλοφόρησε ένα νέο ακυκλοφόρητο τραγούδι των Rolling Stones έχει ξετρελάνει όλους τους φανατικούς οπαδούς τους και όχι μόνο. Το ξεχασμένο κομμάτι που δημοσιεύτηκε πρόσφατα, είχε ηχογραφηθεί από την θρυλική μπάντα τον Οκτώβριο του 1974!

Το ‘’νέο’’ τραγούδι έχει τίτλο "Scarlett" και σε αυτό συμμετείχαν ο Jimmy Page των Led Zeppelin καθώς και o Ric Grech των Blind Faith. Μάλιστα, συμπεριλαμβάνεται στην επανέκδοση του άλμπουμ "Goats Head Soup" του 1973 που θα κυκλοφορήσει στις 4 Σεπτεμβρίου 2020.

Ο frontman των Rolling Stone δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Για αυτό το τραγούδι ‘’τζαμάραμε’’ πρώτη φορά με τον Jimmy και τον Keith στο υπόγειο στούντιο του Ron Wood. Ήταν μια τρομερή συνάντηση. Αυτό που θυμάμαι ήταν ότι μπήκαμε μέσα στο τέλος μιας ηχογράφησης των Led Zeppelin. Εκείνοι μόλις έφευγαν γιατί ήμασταν οι επόμενοι και νομίζω πως ο Jimmy αποφάσισε να μείνει. Δεν είχαμε σκοπό να το κυκλοφορήσουμε, ήταν βασικά κάτι σαν ντέμο, ξέρετε, απλώς για να δούμε πώς βγαίνει. Όμως, βγήκε κάτι καλό από αυτή την καλλιτεχνική σύνθεση και έτσι είπαμε να το αξιοποιήσουμε", δηλώνει χαρακτηριστικά ο Keith Richards.
 

https://www.youtube.com/watch?v=50kMGp4W80AAbout us

allYOU

Φρέσκο (ολόφρεσκο), δικό σου (καταδικό σου) site:
allyou.gr. Δηλαδή όλη εσύ, όλα εσύ. Όλα για σένα, όλα από σένα.

Ποιοι είμαστε

Top
0
Shares